![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#771 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
|
Cytat:
Artur, jakie masz dalsze plany? Czy sworznie będą przekładane w warsztacie, czy każdy ma to zrobić we własnym zakresie? Nie jestem niecierpliwy ale chciałbym wiedzieć jakie są aktualne terminy aby się przygotować na montaż. Trzeba też zaznaczyć, że w tym tygodniu wypada święto i w kwestiach przesyłek zawsze wtedy są opóźnienia. Co w sumie daje marne szanse na montaż w samochodzie w kolejny weekend.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakby co maila wysłałem, potwierdzenia nie dostałem, a przesyłka zbiorcza ma być adresowana do kolegi Kasztana (Poznań).Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Opóźnienie spowodowane jest wykryciem problemu z otarciem.
Zestawy są gotowe do wysyłki lecz do czasu uporania się z problemem nie przesyłam danych do wpłat. Po przełożeniu sworznia pozostaje niepomalowane miejsce i całą estetykę .............. Myślimy nad rozwiązaniem tego problemu. |
|
|
|
|
|
#773 |
|
ford::professional
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
|
OK Artur, dzięki za info. Myślę, że na tą informację wszyscy czekali.
|
|
|
|
|
|
#774 |
|
ford::average
![]() Imię: Maciek
Model: mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2008
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
myślę, że kwestii niedomalowania z jednej strony nie ma co aż tak przeżywać - nie jest to element ekspozycyjny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
proponuję w niepomalowane miejsce nakleić zaślępkę taką jak stosuje się w meblach do zasłonienia śrub. dobrać tylko kolor i wszyscy będą zadowoleni. koszt znikomy - 25 szt kosztuje ok 1.5 zł kwestia dobrania koloru i robótki ręcznej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#775 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Robert
Model: Mondeo mk V
Silnik: 2.0 EcoBlue
Rocznik: 2020
|
Panowie czy ktoś kto miał zamontowane siłowniki przełożył już sworznie i czy problem rozwiązany? Tak sobie myślę że jeżeli dalej obciera to można by było spróbować zmienić położenie sworznia w mocowaniu przy masce dać go bliżej krawędzi żeby były w jednej płaszczyźnie z dolnym sworzniem.
|
|
|
|
|
|
#776 |
|
ford::average
![]() Imię: Jarek
Model: Mondeo mk IV, Nissan Micra K13
Silnik: 2.0 TDCi (163KM), 1.2 (80KM)
Rocznik: 2011, 2014
|
Mam zamontowane od początku siłownikiem od strony błotnika (1 m-c) i nie ma śladu obtarć. W miejscu gdzie układa się siłownik kielich ma skos i jest super.
|
|
|
|
|
|
#777 |
|
ford::expert
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
|
dawno nie bylo zadnych informacji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#778 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Bogdan
Model: MK5
Silnik: 2,0 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2021
|
Zamieniłem kulki miejscami (z wewnątrz dałem na zewnątrz), dzisiaj trochę jeździłem i nie ma śladów otarć.
Wyslane ze smartfona.
Nie znoszę chamstwa i bezdennej głupoty! https://www.motostat.pl/user_images/100346/icon5.png Ostatnio edytowane przez szczerba ; 27-05-2016 o 20:40 |
|
|
|
|
|
#779 |
|
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyslane ze smartfona.
Nie znoszę chamstwa i bezdennej głupoty! https://www.motostat.pl/user_images/100346/icon5.png Ostatnio edytowane przez szczerba ; 27-05-2016 o 20:53 |
|
|
|
|
|
#780 |
|
|
Jeszcze jedna fotka mocowania po przełożeniu kulki (widać niedomalowanie nie mające dla mnie żadnego znaczenia).
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|