Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Life > Hyde-Park
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 03-07-2016, 01:51   #31
Audi'ofil
ford::average

Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: [Gaming] Gracze łączmy się :)

Ojjj kiedyś się grało ...
Ostatnio BF3 ...
Teraz zostało tylko pooglądać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

.

Ostatnio edytowane przez Audi'ofil ; 03-07-2016 o 11:57
Audi'ofil jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-07-2016, 08:25   #32
Thombike
Zablokowany

Model: Ford Focus ST [MKII]
Silnik: mocny - jakieś 280KM
Rocznik: 2010

hmm...a może jednak mógłbyś wziać pod uwagę, ze ludzie maja dzieci i nie chowają sie pod kołdra przy przeglądaniu stron klubowych. Byłoby miło. Rozumiem kazdego kubusia onaniste ale..sa pewne granice...moge ci dac kilka adresów jak tak bardzo potrzebujesz...
Thombike jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-07-2016, 12:14   #33
Audi'ofil

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Soory fota poprawiona ...

... lepiej grać w takim stroju, jak mordować playe'ra na oczach dzieci ...

Holera ... muszę mojej powiedzieć niech się trochę ogarnie jak siedzi przed konsolą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Audi'ofil ; 03-07-2016 o 12:58
Stary 03-07-2016, 14:42   #34
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011

...gracie w Mario na konsoli? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy to SNES? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-07-2016, 16:18   #35
Thombike
Zablokowany

Nie to fota z serii - marzenia kubusia - komputerowego onanisty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na prawdę, spodziewałem się pewnego poziomu... w ogóle spodziewałem sie poziomu a tu takie coś...
Stary 03-07-2016, 19:51   #36
FrogsterPL

Panowie, spokojnie. Na zdjęciu żadnej nagości bądź co bądź nie ma... oczywiście, strój dość skąpy, ale co się komu z czym kojarzy to już kwestia osoby jednak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gracz się raczej powinien zastanawiać nie nad tym, czemu kobita w stringach po domu chodzi, tylko dlaczego jest zainteresowana takim starociem jak Mario* Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na takim Kwejk.pl, Demotywatorach czy nawet Komixxach podobnych zdjęć są codziennie dziesiątki czy setki, a osób poniżej osiemnastego roku życia wchodzi tam multum. Na forum ograniczenia wiekowego nie ma, ale jednak można dość słusznie założyć, że 99,9% użytkowników jest pełnoletnia, no bo co np. 10-latek miałby robić ze swoim Fordem, nawet jeśli by jakiegoś miał? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co by był wilk syty i owca cała, proponuję po prostu nie wrzucać w przyszłości podobnych fot, a o tej powyższej zapomnieć - i tak lada chwila będzie już nie na ostatniej stronie ze świeżymi postami, tylko "gdzieś tam w środku tematu" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

* - wracając do tematu... wiem, wiem, Mario jest spoko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale polecam wypróbować wersję "Unfair Mario" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Link: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Stary 03-07-2016, 20:01   #37
Thombike
Zablokowany

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na takim Kwejk.pl, Demotywatorach czy nawet Komixxach podobnych zdjęć są codziennie dziesiątki czy setki, a osób poniżej osiemnastego roku życia wchodzi tam multum. Na forum ograniczenia wiekowego nie ma, ale jednak można dość słusznie założyć, że 99,9% użytkowników jest pełnoletnia, no bo co np. 10-latek miałby robić ze swoim Fordem, nawet jeśli by jakiegoś miał?
1. Co nie znaczy, że nalezy przejśc z tym do normalności, bo jedyne co z tego rośnie to degeneraci, którzy jak kolega wyzej, zdolny jest w relacjach facet - kobieta wyłącznie do uprzedmiotowienia na poziomie dupy i cycków. Gratuluję.

2. NIe ma takze na forum ostrzezenia, że jak się je przegląda to trzeba dzieku kazać iść zamknąc sie w pokoju, bo gołą dupe moze zobaczyć...sooo...

Na wszystko jest miejsce i czas. Ale ok, nie ja tu jestem adminem. jak to mówią niemój kibel to i nie moje szambo...

Nie wnikam tez jak kto wychowuje sowje dzieci oczywiscie, ale uwazam, ze mój na oglądanie gołych dup jeszcze ma czas, dlatego raczej unikam podczas normalnego przeglądania sieci miejsc, gdzie ew. miałby je zobaczyć. Owszem, jak ktos wychowuje dziecko w duchu patriotycznym i ****y i c***e to la niego codzienność to i goła dupa na forum mu nie przeszkodzi.

Ostatnio edytowane przez Thombike ; 03-07-2016 o 20:03
Stary 03-07-2016, 21:52   #38
FrogsterPL

Widzisz, cała rzecz w tym, że jakby każdą jedną taką uwagę wpisywać w regulamin czy po prostu jako ostrzeżenie na forum, to byś strony pod tym wszystkim nie widział. Jasne, że masz rację w tym co piszesz, ale no niestety, strona z założenia jest kierowana do ludzi pełnoletnich, to już jest w gestii każdego rodzica żeby kontrolować dziecko. No i jakby nie patrzeć, albo trzeba by mieć pecha, że AKURAT WTEDY dziecko spojrzało na ekran, albo dziecko po prostu non-stop się lampi w monitor, od czego byłoby chyba więcej szkody niż od jednokrotnego zobaczenia kobiety owszem, skąpo ubranej, ale nie nagiej.

Panowie, chill out, nie po to istnieje ten temat (jak i całe forum) żebyśmy się kłócili. Sugeruję, żeby wszyscy - łącznie ze mną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - dali sobie siana i będzie git Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wracając do grania... w The Elder Scrolls ktoś oprócz mnie grywa? Ktoś czeka na następcę Skyrima? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 03-07-2016 o 21:57
Stary 03-07-2016, 22:32   #39
savo

Imię: Sebastian
Model: Mondeo MK 4
Silnik: 2.0 PB 145KM
Rocznik: 2008

Moje typy to:
* GTA 5, Forza Motorsport 5 na xoksie,
* GTA 4 na laptopie
* Far Cry 4 na PC
savo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 03-07-2016, 22:32   #40
Audi'ofil

Cytat:
Napisał Thombike Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... Nie wnikam tez jak kto wychowuje sowje dzieci oczywiscie, ale uwazam, ze mój na oglądanie gołych dup jeszcze ma czas ...
Kolego widzę, że całą niedzielę spędziłeś w necie piętnując fotę i "onanistę" ...
Mam nadzieję, że znalazłeś chwilę dla swoich pociech.

Jeszcze raz, Sorry jeżeli Cię tą fotą uraziłem ...
Twoje sugestywne uwagi przyjąłem, więcej się to nie powtórzy ...

.
Odpowiedz

Zasady postowania