![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#881 | |
|
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MK3 FL
Silnik: 1.5EB 182KM
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Co do betonki na Goleniów, powszechnie wiadomo, że tam jest 90, więc ja nie widzę jakiejś wielkiej tragedi ze strony kierowcy ciężarówki, przynajmniej pogonił do prozodu, a lewy pas jest dla tych, którzy już planują remont zawieszenia i im jest to obojętne, ta droga ma 70lat bez większych remontów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
|
|
|
|
|
|
|
#883 |
|
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
w drugiej sytuacji przynajmniej dał w rurę i odjechał... mi to zawsze w ten sposób wyjeżdżają i się wloką przy wyprzedzaniu...
|
|
|
|
#884 | |
|
![]() Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
|
Po różnych zdarzeniach, postanowiłem zamontować kamerę.
Trafiają się taki rodzynki na drodze ...wiem też źle zrobiłem, ale spieszyłem się i ... Cytat:
.
|
|
|
|
|
#885 |
|
ford::professional
![]() Imię: x
Model: x
Silnik: x
Rocznik: x
|
Też Wam coś dam
|
|
|
|
|
|
#886 | |
|
![]() Imię: Adi
Model: Ford maverick xlt
Silnik: 2.3 pb + lpg
Rocznik: 2005
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia_X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
|
#887 |
|
![]() Imię: x
Model: x
Silnik: x
Rocznik: x
|
Niee, tu jest inna sytuacja. Oni powinni jechać w swoją lewą, w następną ulicę w prawo, w ulicę w prawo i by wyjechali z mojej prawej. Druga strona mojego sygnalizatora jest po tym jak skręciłem w prawo. Na tej zwężce nie ma opcji skrętu, jedziesz po łuku w prawo i tyle. Tym się nie chce jechać objazdem to jadą pasem wyłączonym a później na chama...
W oddali widać jak samochody od mojej prawej jadą w swoją lewą i to jest jedyny prawidłowy kierunek i tor jazdy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#888 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
To skoro tamci nie mogą w tę stronę jechać to po co jest tam zielone? Wystarczyłby znak zakaz wjazdu z tamtej strony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 08-07-2016 o 21:17 |
|
|
|
|
|
#889 |
|
FCP member
![]() Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
|
Przedwczoraj miałem okazję na remont* autka na czyjś koszt... kierowca Audi miał tam znak STOP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - gdybym jechał Galaktyką, to bym nie przyhamował...
*przy tej prędkości to raczej na kasację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
-=> S-Max - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Octavia - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- -=> Journey - raport 2025 - kliknij tutaj !! <=- Był: Focus, Galaxy, Mondeo. Jest: S-Max, Octavia i Journey ![]()
|
|
|
|
|
|
#890 |
|
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
|
Zbliżasz się do obleganego skrzyżowania - widzisz sytuację i dalej tniesz jak przecinak....przede wszystkim na drodze liczy się przewidywanie i zasada ograniczonego zaufania.....
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| droga , dvr , nagrania , rejestrator , trasa |
|
|