![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: FORD
Silnik: 2.0 tdci 2.5td 2.2 tdci
Rocznik: 1999
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
|
Cytat:
|
|
|
|
#13 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Pawel
Model: Transit Custom
Silnik: 2,2 155 KM
Rocznik: 2015
|
Witam Wszystkich.
To mój pierwszy post na forum więc chciałbym się przywitać. Jestem właśnie po jeździe testowej Transitem Custom 2,2 155 KM. Powiem szczerze że miło się zaskoczyłem, zwłaszcza że nigdy nie miałem Forda i jakoś nie miałem przekonania. Mieszkam w NL i szukam wersji 5-osobowej z przestrzenią ładunkową. Znalazłem coś takiego i właśnie tym odbywałem jazdę testową: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Grubo się nad nim zastanawiam ale chyba się zdecyduję, czy możecie coś więcej powiedzieć, waszym zdaniem godny uwagi? Pierwsze wrażenia super, spalanie po jeździe testowej wyszło około 12 l/100km, troszkę goniłem ale czy przy normalnej jeździe zmieszczę się w 10l?? Minus to bardzo mały wyświetlacz Nawigacji, ale to może wina tego, że przez ostatnie 3-lata użytkuję Insignie i tam jest dużo wiekszy ekran. Jak ogólnie jest z aktualizacją map w tej Navi? Z góry dziękuję za wszelkiego rodzaju wskazówki i opinie. Pozdrawiam. Paweł. |
|
|
|