![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 | |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 143KM bez DPF
Rocznik: 2007
|
Niestety byłem posiadaczem chińczyka z windowsem i grało to gorzej niż tragicznie, dlatego zamieniłem go na oryginalnego fx i mam piękny dźwięk na oryginalnych głośnikach z bt włącznie
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#23 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo mk5
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2015
|
Dlatego uważam, że powinno się kupować sprzęt dobrego producenta typu Pioneer, Clarion, Alpina... . Co mi po tym, że sprzęt ma Windowsa, Androida jeżeli podstawowa funkcja czyli brzmienie jest mierne. Po instalacji stacji multi Clariona bez zmiany głośników mam to czego chciałem czyli radio które dobrze łapie stacje, muzyczkę z mp3, blutooth do rozmów oraz przesyłania muzyczki z telefonu a przy okazji nawigację z aktualnymi mapami. Cena sprzętu śmiesznie niska a brzmienie bardzo zadowalające.
Ostatnio edytowane przez mario595 ; 26-07-2016 o 08:26 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Grzesiek
Model: Focus
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2009
|
Cechą charakterystyczną Chińczyków jest to, że bardzo dobrze nadążają za zmianami w świecie technologii, tak więc teraz można łatwo znaleźć np [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ].
Niestety, nie ma tam nic o dB. Nie twierdzę, że ten sprzęt będzie dobry czy zły, stwierdzam tylko, że nie ma co generalizować na temat chińskich produktów. Podobnie jak np z telefonami, gdzie w morzu chłamu można znaleźć naprawdę bardzo solidne urządzenia za rozsądną*cenę. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
![]() Zarejestrowany: 14-09-2015
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1997/163KM
Rocznik: 2011
|
Jak kupujecie najtańsze dostępne chińczyki to co wymagacie??? kupcie za( w chinach) 350-400$ to zobaczycie róznice.... swoja drogą, własnie na alegro sciągane są NAJTAŃSZE chińczyki dowalana jest marża i pozniej są cyrki, ale skąd użytkownik ma o tym wiedziec??
np. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Piotrek344 ; 26-07-2016 o 10:17 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-11-2007
Model: Focus + Focus
Silnik: 1.8 TDCI + 1.8TDCI
Rocznik: 2002 + 2008
|
To będzie badziewie tak czy siak.. nie ma sensu kupować radio za krocie, które nie spełnia podstawowej funkcji, czyli nie gra... Jak mam wątpliwości jak zagra SONY 1DIN ten 4x100W bo SONY zazwyczaj ładnie nigdy nie gra w porównaniu do np Alpine Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps, wyświetlacze w tamtych radiach z opisu to będzie totalna lipa, pewnie w słońcu NAVI to tylko głosem poprowadzi... już lepiej w telefonie odpalić naviGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: http://allegro.pl/radio-nawigacja-ford-fx-focus-kuga-mondeo-mk4-cmax-i6370581389.html#thumb/1 Jak koniecznie musi navigować to warto takie coś kupić. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 143KM bez DPF
Rocznik: 2007
|
Miałem kiedyś radio SONY-SONY-XSP-N1BT-2-DIN-CD-USB-BT-Z-UCHWYTEM-NA-SMARTFONA.
Grało pięknie ze smartfonem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#28 | |
|
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wypisz wymaluj... chińskie radio 2 din... Ostatnio edytowane przez Piotrek344 ; 26-07-2016 o 18:13 |
|
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 02-11-2007
Model: Focus + Focus
Silnik: 1.8 TDCI + 1.8TDCI
Rocznik: 2002 + 2008
|
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
TFT 800x480 [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] TFT 1024x600 Jeśli To jest HD nawet Ready i kąty widzenia jak na Plaźmie z wyświetlacza pewnie najtanszego... to soooorryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakosc 55db Sygnał do szumy ma być OK?? Żadne głośniki tego nie zmienią:] Chyba, że mówisz o tym oryginalnym z navi to co innego.. ale te akurat ja chwale a nie nim gardzę. Moim zdaniem lepszy zakup od tamtych dziwnych tworów, które w wersji na windowsa samej nawi nie pociągną a co dopiero Automape z Yanosikiem w tle i jeszcze może muzyką:] 256MB ram przypomnijmy i 800mhz Ah to co podlinkowałeś: Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez minciu ; 26-07-2016 o 19:53 |
||
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
A co Ty mi tu z alegro wyjezdzasz??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)) fakt to badziew jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
masz looknij , kiepski tel pod reką miałem ... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|