![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#691 |
|
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: PUG 408 GT
Silnik: hybryda
Rocznik: 2025
|
Kilku to chyba malo..
W kazdy razie bylem u kolegi, a teraz pojade gdzie indziej. Robota byla wykonana wzorowo, zeby nie bylo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#692 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Chodziło mi o kolegów potocznie zwanych "magikami forumowymi"... IMMO w przedlifcie bez problemu POWINNO zrobić każde ASO...
|
|
|
|
|
#693 |
|
ford::professional
![]() Imię: Piotr
Model: Mondeo MK4 kombi ghia
Silnik: 2.0 Pb + LPG
Rocznik: 2008
|
W związku z tym, że robiłem to u siebie kilkukrotnie (m.in. wymiana BCMii, ABS, RFA) użyłem skrótu myślowego, że wystarczy wymienić. Oczywiście powinienem dodać informację o konieczności programowania immo w takim przypadku.
|
|
|
|
|
|
#694 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Zbyszek
Model: mondeo
Silnik: 2.0
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#695 |
|
|
u mnie pasy zadzialaly tylko w ten sposob ze ruszamy i jedziemy jak zacznie pikac to wtedy wpinamy i wypinamy 9 razy pasy wtedy pikanie sie wylacza .Wazne zeby zrobic to wtedy gdy alarm niezapietych pasow jest aktywny. Na postoju sie nie dalo.
|
|
|
|
#696 |
|
|
Mi chodzi o dezaktywacje tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. aktywował pierwszy własciciel lub sie zepsolo ;D
|
|
|
|
|
|
#697 |
|
|
Taka sama procedura
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#698 |
|
|
też na końcu ma zostać pas odpięty >?
|
|
|
|
|
|
#700 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 23-10-2016
Model: Mondeo Mk4
|
Można to jakoś zaprogramować,aby szyby automatycznie się zamykały przy zamykaniu auta ?
Wiem, że jest domykanie z pilota,ale dzisiaj miałem taką sytuację, że pasażer zostawił otwarte do polowy tylne prawe okno. Wróciłem po godzinie, a tu okno otwarte. Jakbym wiedział, to bym przytrzymał guzik na pilocie. Nie może sie to jakoś automatycznie zamykać ? |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mondeo mk4 , tips , tricks |
|
|