![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#291 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
A dziękuje bardzo. Gałka od RS'a nie za bardzo bo wsteczny u mnie w inną stronę.
Progi - kurcze kolejne kuszenie. Ale nie w tym miesiącu bo mnie żona zje. |
|
|
|
|
|
#292 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Cytat:
To kup i schowaj - za 2 tygodnie wyjmiesz i powiesz: "progi ... eee ... te starocie to już z pół roku leżały w garażu ale nie miałem czasu założyć" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "Załatwisz" żonę, jej własną bronią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
|
|
|
|
#293 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
|
:-) żeby to było takie proste. Mam limitowaną ilość pieniędzy miesięcznie na swoje zabawki. Może w przyszłym miesiącu :-)
|
|
|
|
|
|
#294 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-10-2015
Model: Ford Focus
Silnik: 150KM
Rocznik: 2015
|
Te progi - zapewne trzeba było mieć pakiet aby mieć wiązke do podłączenia? Jeśli tak to w którym miejscu dokładnie jej szukać?
|
|
|
|
|
|
#295 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Zgaduję, że w okolicach progu trzeba odchylić wykładzinę Wtyczka musi być blisko progu, bo kable przy listwach nie są długie pozdrawiam Arturek
|
|
|
#296 | |
|
![]() Zarejestrowany: 05-12-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6 EB 150 KM
Rocznik: 2014
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#297 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Cena bez sensu - za używkę 400zł - gdy nowa podświetlana w sklepie kosztuje 469zł Moim zdaniem - sprzedawcę z allegro poniosło pozdrawiam Arturek
|
|
|
#298 |
|
![]() Zarejestrowany: 05-12-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6 EB 150 KM
Rocznik: 2014
|
Zgadzam się. Ale tak już jest że jeśli w tytule pojawi się RS to ceny szybują absurdalnie w górę. Najlepsze są aukcje używanych obudów filtra powietrza z RSa za 500-600 zł gdy w ASO nówka kosztuje 350 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] PS. Element z kratką pasuje P&P gdyby ktoś był zainteresowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez pjetrucha ; 02-09-2016 o 08:07 |
|
|
|
|
|
#299 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford Focus Mk3
Silnik: 2.0 TDCI
|
Witam, jeżeli odpowiedź na moje pytanie już była to przepraszam, nie doczytałem. Czy po zmianie zegarów na te od kugi, trzeba coś programować ? Co z przebiegiem ? Odczyta go z innych modułów, czy trzeba zrobić to osobno przez komputer ? Pozdrawiam !
|
|
|
|
|
|
#300 |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Focus MKIII
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2011
|
Nic nie robisz oprócz zmiany stanu licznika - bo ten się nie zaktualizuje. Zmieniasz poprzez kompa.
|
![]() |
| Tagi |
| audio , focus , mk3 , oświetlenie , wyposażenie |
|
|