![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo mk5 Titanium
Silnik: 1.5 ecoboost 160km
Rocznik: 2015
|
Spróbuj tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
albo tu: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
taki zapis zawsze włącza mi ostrzegawczą lampkę " z rewelacyjną skrzynią biegów" Po nr tel. nic nie znalazłem, wyskakuje mi jakaś strona gdzie (być może)kiedyś dawał ogłoszenie jako blacharz/lakiernik który szuka do pracy ludzi... Cytat:
|
|
|
|
|
#43 | |
|
![]() Zarejestrowany: 09-08-2011
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Gość widzę, że w ciągu nocy podniósł cenę o 3 tys. zł więc zapominam i szukam dalej. A skoro szyba nie jest mankamentem, to drążę Ghia dalej. Bez navi i conversa też jest ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz tylko zostaje kwestia obejrzenia na żywo, przejażdżki i ceny... |
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
|
Cytat:
Zastanawia mnie, że wystawione od dłuższego czasu przez salon... może dlatego dłużej się sprzedaje, że wiele osób szuka Titanium |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
|
czy ktoś mógłby polecić kontakt do godnej zaufania osoby, która mógłaby poświęcić 1-2 godziny na sprawdzenie auta w najbliższy piątek ok 17stej w Chorzowie?
Rozsądek podpowiada mi, że obejrzenie auta z kimś kto wie na co zwrócić uwagę mechanicznie i zadać właściwe pytania to dobry pomysł. Koszt do uzgodnienia - proszę o info na PW. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
ford::professional
![]() Imię: AdoKrycha007
Model: Focus MK3 Kombi i Focus MK4 Kombi
Silnik: 1,6 Duratec 105 KM Euro 5 (MK3) i 1,5 EcoBoost 150 KM Euro 6 (MK4)
Rocznik: 05.2014 (MK3) i 09.2019 (MK4)
|
najpierw zanim gdziekolwiek pojedziesz wklep VIN chłopakom do sprawdzenia, czy jest w ogóle sens wyjeżdżac..
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
|
już wklejałem, w poście nr 40:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Ale ja korzystam z innych danych niz Ford
|
|
|
|
#49 |
|
|
czyli... nie bardzo rozumiem. Czy jest ktoś, kto mógłby sprawdzić po VINie w bazach Forda, co temu autu było/jest?
Jeśli tak, to jak/gdzie zamieścić prośbę o pomoc w sprawdzeniu? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
|
Gliwickie Mondeo odpuszczone, choć wrażenia z jazdy i oględziny wypadły więcej niż pozytywnie. Autem podobno jeździł aptekarz i dbał o nie, po czym zmienił na nowszy model. Miało tylko drobną szkodę parkingową, wymienione tarcze i lampę z tyłu (padł led). Poza tym w historii serwisowej nic niepokojącego.
Pojawiła się jednak koncepcja kombi, więc wznawiam poszukiwania jednak bez napinki, jako, że obecna foka jest w bardzo dobrym stanie i skoro nawet mechanicy przy wymianie oleju i filtrów pytają czy bym nie chciał sprzedawać, bo dawno nie widzieli tak zadbanego egzemplarza, to żal się z nim rozstawać w pośpiechu. Nieopodal pojawił się taki: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] jednak VIN z ogłoszenia (WF0GXXGBBGGG87893) najwidoczniej jest błędny, bo ETIS go nie rozpoznaje, a w niedzielę wieczorem nie ma jak go zweryfikować. Dodatkowo zastanawiają mnie: - uniesiona/odstająca maska na łączeniu z grilem - czy to możliwe by silnik 1.6 EB miał ledwie 116 KM (ograniczenie ze względu na podatki w niderlandach?) i czy można go 'odblokować' do zwyczajowych 160KM? - co to za lampy z przodu? wiem, że to nie ksenony, bo brak spryskiwaczy i regulacja poziomowania pokrętłem... czy to adaptacyjne, skrętne, ...? - wykładzina podłogi bagażnika dość sfatygowana jak na 168 tys. km - dość atrakcyjna cena jak na auto z takim wyposażeniem i silnikiem... Rozważać, oglądać, czy odpuszczać, oto jest pytanie. Jutro powinienem znać poprawny VIN i jak dostanę to dorzucę. Z góry dziękuję za wszelkie rady i informacje. |
|
|
|