![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 11-09-2016
Model: Ford Focus Mk3 Titanium
Silnik: 2.0
Rocznik: 2012
|
Witam posiadam Focusa ze stanów. Wersja mk3 Titanium, rocznik 2012. Radio sony z nawigacją.
Czy ktoś wie jak przestroić system/nawogacje? Chciałbym mieć conajmniej mape Polski, polski język w menu też byłby spoko. Czy można jakoś zaktualizować system, wgrać polskie menu, lektora, mapy? Czy można to zrobić samemu, wypalanie płyt, nowa karta SD? Proszę o pomoc, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez arturek ; 12-09-2016 o 07:41 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Szukaj w dziale Car Audio Temat był już poruszany Jeśli dobrze pamiętam, to nie ma mapy Polski do nawigacji USA pozdrawiam Arturek
|
|
|
#3 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Do Sync2 jak najbardziej jest mapa EU i PL - F5. Resztę kolega może sobie poszukać w dziale audio. Większość z tych szukających z Małopolski/Śląska i okolic i tak w końcu przyjeżdża do mnie aby mieć to zrobione sprawnie... Natomiast faktem jest, że opisane wszystko co da się zrobić "hand made" jest tam gdzie napisałeś. Osobna sprawa, że to co się da ręcznie zrobić to daleko nie wszystko z opisu potrzeb kolegi...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po raz n-ty kłania się magiczne zaklęcie "UCDS"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 11-09-2016 o 21:37 |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 11-09-2016
Model: Ford Focus Mk3 Titanium
Silnik: 2.0
Rocznik: 2012
|
Dzięki Panowie, jeśli dobrze rozumiem dział car audio to właśnie ten w którym jest ten wątek?
Wysłane z mojego Z2 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB