![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 29-11-2011
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2011
|
Witam
Znalazłem na najpopularniejszym portalu aukcyjnym w Polsce ofertę zakupu zestawu multimedialnego za około 1500 zł, coś takiego jak poniższa oferta: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wygląda fajnie - parametrowo. Android, mocny procek, sporo ram, wewnętrzna pamięć, porty usb, sloty pamięci... no wygląda wypaśnie. Tylko czy ktoś z tego korzystał widział dotykał (bez zbereźnych podtekstów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )? Jest to trwałe, dobrze gra? nie psuje się? Szukam zastepstwa dla swojego Sony w S-MAX... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-10-2012
Model: Galaxy
Silnik: 1.6 TDI
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Hej chinskie radyjka ladnie swieca i maja duzo bajerow ...To chyba tyle z plusow. Jezeli nie zalezy ci na jakosci dzwieku to bierz bedziesz Pan zadowolony
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4 | ||
|
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Tu jest mowa o produkcie bezmarkowym/bezimiennym. Sprawdź sobie ile kosztują te markowe o zbliżonych parametrach do tej kolorowej zabawki. Tu nie podają S/N ratio, bo... wstyd i jakiś nieco kumatszy klient od razu zamknąłby stronkę z opisem tego cacka. ;-)
Ostatnio edytowane przez weuek ; 27-09-2016 o 11:04 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#7 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: Ford Mondeo MK5
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2015
|
Osobiście użytkuję coś takiego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] tylko w wersji z Winzgrozą, a nie androidem, gra przyzwoicie, mam porównanie bo w S-Maxsie mam fabryczne CD6000, a w Focusie to co pisałem. Natomiast jeśli chodzi o model, który podajesz to chyba będzie problem ze sterowaniem z kierownicy, bo komunikacja idzie przez szynę CAN, a w opisie aukcji na ten temat nic niema - to zakładam że nie działa. Jak ma działać wszystko to musisz ograniczyć poszukiwania do radia dedykowanego do auta. Z tego co pamiętam z chińskich m.in. EONON robił dedykowane fordowskie.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Cytat:
Dzięki za tego Eonon poszukam. Najgorsze jest to że wkurza mnie moje sony - mam zmieniarkę w niej na 6 płyt - i często się rysują te płyty i często zdarza się że piosenki się przerywają albo tak dziwnie przeskakują (nie na wszystkich płytach). Dlatego pomyślałem o urządzeniu z usb albo slotem karty żeby odtwarzać muzykę. w sumie navi ie potrzebuję... Chyba że ktoś ma w cenie do około 1000- 1500 radio pasujace do ramki w S-Maxie rocznik 2011 które odtwarza z usb albo karty... |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
A bluetooth masz? Mógłbyś podmienić moduł na taki z USB.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|