![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-10-2015
Model: Focus Mk1
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2004
|
![]()
Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam mały problem, w sumie to duży problem bo bardzo źle się jeździ i nawet to dosyć niebezpieczne. Mianowicie zsiadło mi wspomaganie, nie ma go w ogóle . Winę ponoszę za to ja, ponieważ zachciało mi się z dziewczyną kręcenia bączków na łące Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sprawdziłem bezpiecznik ale tutaj jest ok, odłączyłem klemę żeby może jakiś błąd skasować ale to nie to. Podejrzewam, że to pompa być może jakiś czujnik na maglu albo sam magiel. Kiedy kręcę kierownicą płyn w zbiorniczku "nie pracuje", a poziom tego płynu jest taki sam jak był. I teraz mam parę pytań: Co mogło ulec awarii? jaki koszt i czas naprawy wynosi powyższych elementów? lubię trochę grzebać przy samochodzie, ale czy lepiej dać to fachowcowi do naprawy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012 / 4/2011
|
![]()
Proszę zmniejszyć zdjęcie oraz
Proszę poprawić tytuł tematu na zgodny z zasadami forum . Poradnik, czyli jak pisać zgodnie z zasadami panującymi na tym forum http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=145988