![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Sylwek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.2 TDCI 175PS
Rocznik: 2008
|
Witam panowie mam problem z moim mondkiem mk4 2.2 tdci. Mianowicie jadac dzisiaj autostrada bylo wszystko w porzadku, aż do momentu, gdy przyspeiszylem i w tym momencie auto lekko stracilo moc i zaczelo sie powoli zbierac a z turbiny dolatuje bardzo dziwny dzwiek jakby zasysalo lewe powietrze i turbina gwizda teraz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wracajac do domu gwizd ustawal i powracal i tak w kolo Macieju. Co moze byc przyczyną? Pozdrawiam
Ps. Auto ma moc jak przedtem zbiera sie bez problemu teraz. Ostatnio edytowane przez maksiu193 ; 03-10-2016 o 21:49 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: On
Model: Mk4
Silnik: Diesel
Rocznik: 2010
|
Może spadł Ci jakiś wężyk podciśnienia?
Ja miałem podobnie w Fokusie 1.8 TDDI, jakiś zwierzak latał mi pod maską i po połowie trasy zaczął się gwizd i jazda bez mocy. Okazało się, że właśnie wężyk się odczepił całkowicie. Po ponownym wsunięciu go na swoje miejsce turbo wróciło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Sylwek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.2 TDCI 175PS
Rocznik: 2008
|
Rozwiązane. Problemem były węże od turbo popuściły opaski.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
![]() Imię: On
Model: Mk4
Silnik: Diesel
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Zatem szalony weekend za zaoszczędzone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|