![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1661 | |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1662 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
A tu takie nieśmiałe próby z licznikiem o dwóch panelach ciekłokrystalicznych po obu stronach prędkościomierza .Powoli idzie ale jeszcze długa droga Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#1663 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-05-2016
Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
|
Zachwycacie się pierdółkami wyświetlanymi na ekranie, a patrzcie co się dzieje w Stanach: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na poważnie - to wcale nie jestem pewien, czy to dobrze i może lepiej, że w Europie czegoś takiego nie ma... |
|
|
|
|
|
#1664 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Nawigacja aktywowana nową metodą działa. Po wczytaniu trzeba kliknąć na plik i to powoduje wywołanie procedury.
Obiecujący jest ten sposób uruchamiania komend we flashu. Może dzięki temu będzie można odblokować inne opcje: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#1665 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Bo ja jestem praktycznie pewien, że "spadnie" - ustawiane przez tego .swf zmienne SyncUtil.SetDMNumber("InboundDiag.NavAppEnabled",1 ); SyncUtil.SetDMNumber("ApplicationSettings.NavUnloc ked",1); SyncUtil.SetDMNumber("Provisioning.NavInstalled",1 ); nie są inicjowane w dostępnych kawałkach .swf... A gdzieś muszą być inicjowane... I wtedy "bum"... Tak więc tę metodę uważam za ewentualnie właściwą dla domorosłych "majsterkowiczów", ale odradzam jej użycie "handlowe"... Każdy oczywiście robi jak chce... Przeczytałem kilkanaście tysięcy linii action script'ów z ładnych paru .swf z EA5T-14D546-AYE.ZIP. Pouczająca lektura... BTW - sama informacja o "dziurze" w Sync2 w postaci możliwości podłożenia .swf z action scryptem w miejsce pliku graficznego tapety ma oczywiście kapitalne znaczenie. O istnieniu tej "dziury" pisało 2-3 Rosjan, ale nie chcieli zdradzić na czym ona polega... I nagle - jak to u Rosjan - się wydało...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 12-10-2016 o 00:55 |
|
|
|
|
|
|
#1666 |
|
FCP member
![]() Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
|
Wątek o Sync2 jest w innym miejscu ;-)
300zl to i tak niewiele w porównaniu do tego co chce za to samo Ford. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1667 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1668 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Po kliknięciu "unlock" trzeba jeszcze zrobić reset i włożyć kartę z mapami.
Modyfikacje w moim aucie: Moc 182 KM + Radio sync2 + Nawigacja + Kamera wsteczna ![]() <tu wszystko o moim aucie> §23 Ostatnio edytowane przez BrudnyHenryk ; 12-10-2016 o 08:15 |
|
|
|
|
|
#1669 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Panowie, a czy coś się może udało zdziałać w temacie włączenia Intelligent Speed Limiter dla aut z ACC i TSR? Czy któraś z aktualizacji nie pozwala na włączenie tego?
|
|
|
|
|
|
#1670 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Do kompletu poproszę o informację gdzie jest inicjowana choć jedna z tych trzech zmiennych - na przykład najłatwiej identyfikowalna InboundDiag.NavAppEnabled. Nie od razu Rzym zbudowano i nie oczekuję info o wszystkich trzech od razu... Można próbować zaczerpnąć wiedzę z obcych forów jak się ma problem z rozgryzaniem tematu samemu... A do czasu odpowiedzi na zadane pytanie mile widziane będzie powstrzymanie się od wycieczek osobistych i pisania postów nic nie wnoszących do tematu...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 12-10-2016 o 17:28 |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blis , cta , mondeo mk5 , montaż , programowanie |
|
|