Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Komunikaty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 30-10-2016, 17:41   #2801
gandolfinek
ford::advanced

Model: MK5 TITANIUM
Silnik: 1.5 EB 160KM A6
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To że line assist nie pomaga, nie oznacza, że nie działa w tle i nie czyta faktu, że wyjeżdżasz poza linie.
Ale w ustawieniach mam włączony sygnał i pomoc i działa to tylko jak jest włączone na wyświetlaczu. Jak wyświetlam prędkość to się nic nie dzieje. A tak na marginesie, jechałem serpentyną po zakrętach. Raczej dawałem oznaki życia 😏

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez gandolfinek ; 30-10-2016 o 17:49
gandolfinek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-10-2016, 18:07   #2802
gandolfinek

Model: MK5 TITANIUM
Silnik: 1.5 EB 160KM A6

Cytat:
Napisał leszek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
drzwi mają zabezpieczenie że nie otworzą się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. już w starych autach tak było
No to okej, ale czemu się otworzyły

Wysłane z mojego HTC One_M8 dual sim przy użyciu Tapatalka
gandolfinek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-10-2016, 19:06   #2803
Malenstwo8

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009

Co tu się dzieje?
Chwilę mnie nie było - drzwi się otwierają, ostrzeżenia włączają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie też w dziwnych momentach wyskakuje kawa na wyświetlaczu. Kiedyś rano o 7 wyspany, zrelaksowany, a tu po 3 km kawka na ekranie i jakiś brzęczyk. Faktycznie kawy nie zdążyłem rano wypić. Pojechałem na stację, wziąłem kawę i ostrzeżenie zniknęło. Także u mnie działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-10-2016, 19:24   #2804
Miralon

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015

Jasny gwint, @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , mój kawy nie parzy. A mówili że to Titanium full wypas.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miralon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-10-2016, 20:34   #2805
Maciek1906
ford::beginner

Imię: Maciek
Model: Mondeo
Silnik: 1500EB

Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co tu się dzieje?
Chwilę mnie nie było - drzwi się otwierają, ostrzeżenia włączają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie też w dziwnych momentach wyskakuje kawa na wyświetlaczu. Kiedyś rano o 7 wyspany, zrelaksowany, a tu po 3 km kawka na ekranie i jakiś brzęczyk. Faktycznie kawy nie zdążyłem rano wypić. Pojechałem na stację, wziąłem kawę i ostrzeżenie zniknęło. Także u mnie działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
miałem kiedyś podobnie, ale zauważyłem że alert ten włącza się u mnie przy wykonaniu takiego manewru- jedziesz w sznurku i wychylasz się z kolumny i chowasz takim gwałtownym ruchem nie włączając kierunkowskazu, wtedy wyświetla info o zmęczeniu. Taki sam manewr wykonałem w zeszłym tygodniu w nowym Volvo XC90 i motyw jest identyczny.
Maciek1906 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-10-2016, 21:06   #2806
Malenstwo8

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009

Tak mogło być. @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] mój też titanium, ale dopłaciłem za ekspres Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 30-10-2016, 21:15   #2807
Krasnal007
ford::average

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost 160KM

Cytat:
Napisał hagrzesiek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jednak zarzut jest...;-)
Nie wiem jak u innych, ale ja adresu wpisać nie mogę. Powiedzieć, a i owszem, ale klawiatury na ekranie w MK5 nie uświadczam. Cała reszta działa wybornie.

Pzdr

Oj nie. To jest celowe. Klawiatura pojawia się tylko na postoju. Jak iPhone zorientuje się że jedziesz to tylko pozwala Ci głosowo działać. Stań a pojawi się opcja używania klawiatury.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krasnal007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-10-2016, 09:00   #2808
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM

Cytat:
Napisał Miralon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jasny gwint, @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , mój kawy nie parzy. A mówili że to Titanium full wypas.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mój parzy ale bezkofeinową - mnie filiżanka się pojawiała przy dłuższej jeździe jak zbliżałem się do linii (na pustej autostradzie zmieniałem pas i nie chciało mi się włączać kierunkowskazów)
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-10-2016, 09:06   #2809
fabi76
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Mondeo mk5 Titanium
Silnik: 1,5 EB

Panowie to do kogo w końcu jechać żeby aktywował mi ten expres do kawy, zaznaczam że pije tylko z mlekiem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
fabi76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-10-2016, 10:55   #2810
miroos
ford::average

Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020

No i w piątek dostarczyli jednego mondka - identycznego jakiego miałem dostać, mój dalej w ASO czeka na nową wiązkę silnika po zerwaniu paska.
Udało mi się przypadkiem po pracy z kolegą na BP spotkać - mój mk4 i nowy mk5 - mk4 już staro wygląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 20161030_135851.jpg (95.7 KB, 237 wyświetleń)
miroos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania