![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotrek
Model: Ford Fiesta mk6
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2007
|
Witam,
Dzisiaj w swojej pszczółce wymieniłem akumulator. Zauważyłem tam odstajacy kabelek, lekko zaniepokoil mnie ten fakt ale na początku nic nie było dziwnego w silniku lecz po przejechaniu paru kilometrów zauważyłem ze turbina się nie załącza, samochód nie ma przyspieszania. Teraz pytanie kieruje do was czy to wina tego kabelka czy coś innego mogło się stać kabelka nie d się wpiiac gdyż się ulamal a tutaj zdjęcia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez polit ; 14-11-2016 o 21:32 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Fiesta
Silnik: 1.0 Ecoboost 125 PS
Rocznik: 2014
|
nie ma zdjęcia...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Piotrek
Model: Ford Fiesta mk6
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2007
|
już wszystko jest
Ostatnio edytowane przez polit ; 14-11-2016 o 21:33 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Radek
Model: Focus Mk2
Silnik: 1.6tdci 90ps
Rocznik: 09.2009
|
Odłamał się króciec od podciśnienia w zaworku zwrotnym. Nie wiem co i jak w fiescie mk6, ale tak nie powinno to wyglądać. Przy wymianie aku ułamano plastikową końcówkę, która pozostała w gumowym wężyku.
|
|
|
|