![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#91 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-06-2007
Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
|
Dzięki. Nudzić się będę do stycznia, wiec można potraktować to jako dłuższą chwilą.
|
|
|
#92 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Moim zdaniem to bez sensu... Trzeba do tego podejść zupełnie inaczej... Dla tych co chcą sobie wyrobić własne zdanie: to jest lista plików składowych mapy Europy: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a to plik konfiguracyjny treści graficznej: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] (pliki *.json otwiera popranie np. EditPad Lite) Wg mnie trzeba podmontować obraz flasha -KL po update do EU i zobaczyć na ile da się go doprowadzić do stanu 'normalnego EU'. Moim zdaniem tylko tak ewentualnie da się wykorzystać te oryginalne flashe - choć nawet po ewentualnym poprawnym spreparowaniu oczywiście update przez WiFi nie będzie działać i kolejną nową mapę trzeba będzie znów 'preparować'... Programowanie tego SanDiska można zrobić poprzez ISP. BTW - nie chciałem totalnie zamulać i podałem skład tylko podstawowego pliku mapy i do tego bez komunikatów głosowych...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 05-12-2016 o 16:22 |
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Pawel
Model: 3.0EB
Silnik: 1x 3.0 EB + 2x Elektryczny
Rocznik: 2021
|
Cytat:
W tej chwili nie mam KL, ale jak pisłem czekam na GNE. Struktórę plików znam, montowałem obrazy. Osobiście chcę ominąć lutowanie. Czekam na dostawę KL i zacznę ponowna zabawę, wiem że jest to do zrobienia ponieważ znam człowieka który wgrywa mapy do KL bez 'większych' problemów. Osobiście stanąłem na informacji od Sync'a, że brakuje miejsca do wgrania MAP.
|
|
|
|
|
#94 | |
|
FCP member
|
Cytat:
W modyfikacje pakietów instalacyjnych nie wierzę. Za dobrze widzę jak to jest zrobione. BTW - Że montowałeś te pakiety *.img - oczywiście wiem... Nie maiłeś tylko czasu napisać jak i musiałem stracić wieczór aby do tego dojść sam... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No problem...
|
|
|
|
|
#95 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Pawel
Model: 3.0EB
Silnik: 1x 3.0 EB + 2x Elektryczny
Rocznik: 2021
|
Cytat:
Co do montowania, nikt o nic nie pytał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez a4tech ; 05-12-2016 o 18:28 |
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Mnie też nikt "nie pytał" o mount - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
#97 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Taki z 6 czerwca 2016...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolega @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] wysyła wersję -KL na wymianę, martwimy się o konieczność przelutowania BGA kości Sandiska na większe a tu wystarczy jakaś stara wersja bety UCDSa i "po ptakach"... Navi aktywna...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oj Tomek, Tomek - nie umiałem się powstrzymać, bo zazwyczaj tak piszesz precyzyjnie, ze nic tylko usiąść i płakać...
|
|
|
|
|
#98 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Ja dziś z kolei wysłałem zapytania do ASO, po ile u nich chodzą Sync3 i...
"Nie mamy żadnej technologii na taką operację ani w tym zakresie nie mamy wsparcia ze strony Ford Polska. Z pewnością nie jest to temat prosty i mogą być później problemy z konfiguracją. W ASO tego się zrobić nie da." Dwa pozostałe ASO milczą. Pewnie analizują. ;-) |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
FCP member
![]() Imię: Krystian
Model: Ford FOCUS MK3
Silnik: 2.0 TDCi 163KM - POWERSHIFT
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Moge ci odpowiedziec za nich "nie da sie". Co nie oznacza ze sie bedzie dalo ale to juz na pewno nie ASO. sam sync3 APIM kosztuje jakie 2400zł.
|
|
|
|
#100 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Nie. Zadałem pytanie czy można wymienić Sync 2 na 3 (hardware+software).
APIM 2400 pln, a ekran? Kolejne 2000? Ostatnio edytowane przez cattani75 ; 08-12-2016 o 22:17 |
|
|
|
![]() |
|
|
|