![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#4691 |
|
|
AA z google maps jest moim zdaniem dobra alternatywa dla navi za 5k. Jesli do tego pokazuje korki i zatory na bieżąco to ja nie mam większych potrzeb. Szkoda ze Tidal nie działa. Co do prądu to winowajca tutaj jest janosik ktory wciąga baterie w strasznym tempie. Taka sytuacja w ktorej podczas ładowania bateria mimo wszytko jest rozładowywana jest najbardziej niszczycielska dla baterii.
Inna denerwująca sprawa jest odejście forda od gałek zmiany temperatury oraz sily nawiewu i przejście na przyciski. Ile to sie trzeba czasem naklikac. |
|
|
|
#4692 | |
|
ford::average
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost 160KM
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Auto działa jak głośnik po bt. Sparuj telefon z autem. Odpal Spotify na telefonie. Ciesz się muzyką z głośników. Będzie jeszcze przewijanie utworów działać. Ale nie licz na ładny obrazek i piękne menu aplikacji czy wyszukiwanie. |
|
|
|
|
|
|
#4693 | ||
|
ford::beginner
![]() Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk5 Edition
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Rocznik: 2020 i 2016
|
Panowie, a jak z obsługą e-mail w Sync3?
Konwertuje do wiadomości tekstowych czy w trybie AA pokazuje "normalnie"? Cytat:
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=260132 Ostatnio edytowane przez emte3 ; 12-12-2016 o 21:40 |
|
|
|
|
|
|
#4695 | |
|
![]() Zarejestrowany: 12-10-2016
Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
|
Cytat:
Produkcja 17.11 Do odbioru około 20-23.12 |
|
|
|
|
|
|
#4696 |
|
|
Po bt ok ale spotify dziala w AA to dlaczego i nie Tidal, byłoby wszystko razem jednym systemie. Moze dorobią w końcu i to i to amerykańskie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#4697 |
|
![]() Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Rocznik: 2020 i 2016
|
Spotify bardziej popularne, w sprzęcie audio pakują praktycznie do każdego "paździerzowego" sprzętu, w przypadku Tidal raczej do tego lepszego... zresztą jak się spopularyzuje, to może i tutaj trafi... mam nadzieję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#4698 | |
|
![]() Zarejestrowany: 08-05-2016
Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#4699 |
|
|
Tez mam nadzieje ze jakosc wygra z masowka.
Ostatnio odieralem do firmy 2 z 3 mk5 i musze powiedzieć ze ford jak zwykle mnie zaskakuje. Niby wszystko ok ale lampy zaparowuja sie, w jednym czujniki parkowania przednie działają całkowicie jakby ich nie bylo (10 cm zakresu). W drugim drzwi kierowcy sie nie domykają tak dobrze jak w pierwszym i wycieraczki trzeszcza jak w dużym fiacie 20 lat temu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zobaczymy jak ten 3-ci, co jemu bedzie dolegać. |
|
|
|
#4700 | |
|
![]() Zarejestrowany: 12-10-2016
Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
|
Cytat: