Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Komunikaty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 12-12-2016, 21:33   #4691
Bob Digital

Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

AA z google maps jest moim zdaniem dobra alternatywa dla navi za 5k. Jesli do tego pokazuje korki i zatory na bieżąco to ja nie mam większych potrzeb. Szkoda ze Tidal nie działa. Co do prądu to winowajca tutaj jest janosik ktory wciąga baterie w strasznym tempie. Taka sytuacja w ktorej podczas ładowania bateria mimo wszytko jest rozładowywana jest najbardziej niszczycielska dla baterii.
Inna denerwująca sprawa jest odejście forda od gałek zmiany temperatury oraz sily nawiewu i przejście na przyciski. Ile to sie trzeba czasem naklikac.

Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:33   #4692
Krasnal007
ford::average

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 EcoBoost 160KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał stefanb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mógłbyś podpowiedzieć jak korzystać ze Spotify bez Android Auto (bo rozumiem, że to masz na myśli pisząc, że działa bez kabla?). Jak mam telefon podłączony przez "blutuf", to Sync3 widzi tylko pliki, które są lokalnie wgrane na telefon (albo ja czegoś nie umiem zrobić)...

Auto działa jak głośnik po bt.
Sparuj telefon z autem. Odpal Spotify na telefonie. Ciesz się muzyką z głośników. Będzie jeszcze przewijanie utworów działać. Ale nie licz na ładny obrazek i piękne menu aplikacji czy wyszukiwanie.
Krasnal007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:34   #4693
Qlfon
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Mondeo Mk5 Edition
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał stefanb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mógłbyś podpowiedzieć jak korzystać ze Spotify bez Android Auto (bo rozumiem, że to masz na myśli pisząc, że działa bez kabla?). Jak mam telefon podłączony przez "blutuf", to Sync3 widzi tylko pliki, które są lokalnie wgrane na telefon (albo ja czegoś nie umiem zrobić)...
Mam nadzieję, ze nic nie pokręciłem z tym kablem lub bez. Sprawdzę rano i dam znać.

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrób sobie moda na 180 KM u któregoś z forumowych magików. Najbliżej masz do @SRS .
Wiem, ale mam samochód w wynajmie długoterminowym i jak przeczytałem umowę to aż się dziwię, ze można nim jeździć. Jak mi to wyjdzie na jakimś serwisie/przeglądzie/akcji naprawczej to mnie szef za cojones powiesi. Na forum wszyscy piszą,że temat nie do znalezienia bez celowego szukania w serwisie ale rzyk jestGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co robić, jak żyć?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Qlfon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:37   #4694
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Rocznik: 2020 i 2016

Panowie, a jak z obsługą e-mail w Sync3?
Konwertuje do wiadomości tekstowych czy w trybie AA pokazuje "normalnie"?

Cytat:
Napisał Bob Digital Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szkoda ze Tidal nie działa.
Pozostaje jedynie łączenie przez BT, w Toyocie żony tak idzie, do tego jeszcze flac i o mp3 można zapomnieć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez emte3 ; 12-12-2016 o 21:40
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:42   #4695
bartulko

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016

Cytat:
Napisał prokop123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam wszystkich

Na początku stycznia udaje się do salonu zamówić mojego Forda Mondeo 1.5Ecoboost Wersja: TITANIUM.
chyba w wersji z manuałem bo automat wziąłbym do 2.0 w ciemno, ale 2.0 jak na jazdę w korkach po warszawie może mnie lekko zdziwić ze spalaniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mam pytanie jak długo czekaliście na swoje auto od złożenia zamówienia w salonie ?

Aktualnie posiadam od nowości mondeo MK3 w full opcji, tak wiem ta przesiadka może mnie zabić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zamówienie 03.10.
Produkcja 17.11
Do odbioru około 20-23.12
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:45   #4696
Bob Digital

Po bt ok ale spotify dziala w AA to dlaczego i nie Tidal, byłoby wszystko razem jednym systemie. Moze dorobią w końcu i to i to amerykańskie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:49   #4697
emte3

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Rocznik: 2020 i 2016

Spotify bardziej popularne, w sprzęcie audio pakują praktycznie do każdego "paździerzowego" sprzętu, w przypadku Tidal raczej do tego lepszego... zresztą jak się spopularyzuje, to może i tutaj trafi... mam nadzieję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:52   #4698
stefanb

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015

Cytat:
Napisał Krasnal007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto działa jak głośnik po bt.
Sparuj telefon z autem. Odpal Spotify na telefonie. Ciesz się muzyką z głośników. Będzie jeszcze przewijanie utworów działać. Ale nie licz na ładny obrazek i piękne menu aplikacji czy wyszukiwanie.
Dzięki, jutro sprawdzę. Ale faktycznie, to taki trochę półśrodek, chociaż lepsze niż nic. Komfort obsługi przy pomocy ekranu dotykowego czy przycisków na kierownicy jest nieoceniony.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 21:57   #4699
Bob Digital

Tez mam nadzieje ze jakosc wygra z masowka.

Ostatnio odieralem do firmy 2 z 3 mk5 i musze powiedzieć ze ford jak zwykle mnie zaskakuje. Niby wszystko ok ale lampy zaparowuja sie, w jednym czujniki parkowania przednie działają całkowicie jakby ich nie bylo (10 cm zakresu). W drugim drzwi kierowcy sie nie domykają tak dobrze jak w pierwszym i wycieraczki trzeszcza jak w dużym fiacie 20 lat temu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Zobaczymy jak ten 3-ci, co jemu bedzie dolegać.
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 12-12-2016, 22:01   #4700
bartulko

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016

Cytat:
Napisał miroos Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
900 zł to nie majątek przy konfigu dochodzącym do 150k ale tutaj chodzi o to że mam zatwierdzoną konkretną kwotę na auto - dokładnie tą sztukę która od 2 miesięcy nie ma nowego paska osprzętu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i teraz nowe ma być w identycznej cenie - więc pomyślałem o tym żeby brać elektryczną klapę a nie ACS - co do dokładania czegoś w przyszłości - auto leci w wynajmie długoterminowym, więc modyfikacje w grę nie wchodzą, a planów na odkup auta nie mam (to będzie 1,5eb z automatem więc prywatnie na paliwo bym nie wyrobił Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Ja brałem klapę ze względu na dzieci. Mają 10 lat i same nie zamkną klapy, nie dostaną do jej uchwytu. Inaczej pewnie pobrałbym ACS. Zawsze to jakieś dodatkowe bezpieczeństwo.
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania