![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Sebastian
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2010
|
Witam,
poszukuje Mondeo mk3 hatchback benzyna najlepiej 2.0 po lifcie. Jazda miasto ok 10km w 1 strone do pracy + do sklepu 1km od domu. Rocznie przebieg ok 10 tys km. Budzet do 14 tys złotych. Jeśli ktoś z forum chciałby sprzedać prosze o kontakt poniewaz w watku "sprzedam auto" jest tylko 1 czy 2 wystawione nie odpowiadajace mi. Prosze o pomoc w weryfikacji aut mozliwe że ktoś był oglądał i ma jakąś wiedzę na ten temat lub czy nadaja sie do kupienia (duzo wiedzy jest na forum ale fachowcy juz po 1 rzucie oka widzą co jest nie tak wzgledem laika który czytał i ogladał zdjęcia a nie widział w rzeczywistosci co i jak) a jeśli ktoś ma możliwość prosiłbym o sprawdzenie tych auta lub VIN (bede tutaj dodawal auta ktore beda mnie interesowaly az znajde tego jedynego) : 2) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Najbardziej mi sie podoba najlepiej wyposazony ale od handlarza czy komisu. 4)[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] WF04XXGBB45A36955 5) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Slabe wyposazenie lampy tylne po lifcie auto przed liftem 2003r. 6)[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] znalazlem ogloszenie z olx z wrzesnia [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ten sam uzytkownik bo ten sam nr tel oraz widnieje w googlach na allegro z sierpnia. Czyzby nikt go nie chcial przez 4 -5miesiecy ? może ktoś z was go oglądał? WFO4XXGBB44D26629 Z góry dziękuje za każdą radę, odpowiedz czy pomoc. Ostatnio edytowane przez perlin38 ; 09-01-2017 o 16:10 Powód: Nowy VIN auta nr 1, znaleziona oferta nr 6 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
FCP member
![]() Imię: Karol
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1,6 ecoboost
Rocznik: 2012
|
Przy tych parametrach co podałeś to na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad Focusem mk2 z silnikiem 1,6 benz. 105KM (bez zmiennych faz rozrządu). Mała awaryjność, brak klapek w kolektorze i małe ryzyko, że trafisz na minę czyli silnik żrący olej (np. poz. 3), a i pewnie na OC trochę zaoszczędzisz. Poza tym przy tym 1,6 nie ma dwumasy (jak dobrze pamiętam), a w mondku 1.8 i 2.0 ją mają. Niby to benzyna, a nie diesel ale nic wiecznie nie działa.
Ostatnio edytowane przez karloss ; 02-01-2017 o 14:02 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Cytat:
tyle powrzucałeś ale jakoś nie czuję tych aut Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2010
|
Tak tak pytalem ale dostalem wiadomosc ze wieczorem podesle mi wiecej informacji w tym i VIN.
Co do Focusa wydaje mi sie że bedzie dużo ciężej znaleść do tej kwoty coś co bedzie w stanie użytecznym, ale rozejrze sie jeszcze raz dokladniej w tej wersji sinikowej. UP: Zapomnialem dodac ze potrzebuje tez troche miejsca z tylu bo auto ma przewozic takze dziecko w foteliku i ew wozek w bagazniku (mondeo wydaje sie ze ma duzo wiecej miejsca). Widze ze w mondeo jest duza roznica cenowa jak i wyposazenie rozne i czasami za pustaka chca 140000 a czasami za full opcje 13000. Widze ze czeka mnie ciezka przeprawa w poszukiwaniu. Ostatnio edytowane przez perlin38 ; 02-01-2017 o 15:13 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Patryk
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2007
|
Z tymi cenami nie trafisz. Ja sprzedaje auto już 3 miesiące i tylko schodzę z ceną. Każdy narzeka na przebieg, ale z nim zejść nie potrafię. A idą większe padła, za wyższe ceny i z gorszym wyposażeniem
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::average
![]() Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
|
Skopiuj tekst ogłoszenia handlarza i...sprzedaż szybko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#7 | |
|
![]() Imię: Patryk
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Chyba za kilka dni go zabieram i sam będę dalej próbować. Na co ma stać jak może jeździć. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-09-2009
Model: Focus C-Max , Fusion
Silnik: 2.0 16v 145KM , 1.6 Tdci 90KM