![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 22-09-2014
Model: Ford Focus MK1
Silnik: 1.8
Rocznik: 2004
|
![]()
Hey.
Wiem, ze konserwacja to nie będą tylko materialy (ktore beda kosztowac), takze rozebranie auta itp, wyprucie czegos. Dlatego chcialem to polaczyc. Ale nawet jak chce to zrobic, to i tak mam problem ze znalezieniem warsztatu. Jesli mam zaplacic zeby przedluzyc zycie dla auta i dalej cieszyc sie (sentyment), to nie rozumiem dlaczego albo ktos mowi ze nie ma sensu, ze lepiej kupic za 4 tys cos z komisu itp. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ja chce moja foke zrobic od nowa, zeby przejchala nastepne 300 tys. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ta konserwacje robiles dla siebie, czy ogolnie zajmujesz sie tym i mozesz cos takiego zrobic ? Teraz aktualnie kompletuje czesci (blachy) - szukam zderzaka, drzwi itp na podmiane - a reszte pewnie kupie do malowania. Lub jest druga opcja - jak nie znajde nikogo, to przeloze blachy i zrobie malowanie samemu plastic-dip. Co do warsztatow, dzis bylem wymienic klocki i tarcze tyl i wyjechalem z niczym. Facet powiedzial ze śruby sa zapieczone i ogolnie nic nie zrobi. Moze je palnikiem potraktowac, przeciac itp po czym patrzy na mnie i pyta co ma zrobic.. bo nie wie, a ja mysle ze przyjechalem do niego wymienic tarcze, klocki i po cholere sie mnie pyta - niech mi powie co trzeba, ile to kosztuje, ile trwa i ok. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiec post nadal aktualny. Zna ktos kogos ? kto nie bedzie marudzil ze jest duzo pracy i ogolnie to on nie wie co ma robic? Szukam warsztatu, ktory bedzie wiedzial co robi i bedzie chcial to zrobic - a nie popatrzy i powie, ze w sumie to on ma tyle zlecen ze mu sie jednak nie chce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
ford::professional
![]() Imię: Mieczysław
Model: Mondeo mk4 ,Puma 1,7
Silnik: 1.8 tdci
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez aurerum ; 06-01-2017 o 15:41 |