![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#141 |
ford::average
![]() Imię: Andrzej
Model: focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005
|
![]()
zaadalem pytanie odnosnie xenonow, czy trzeba programowac, a Ty znow o ledach. Ledów już nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Fusion / Mondeo mk5 USA Titanium
Silnik: 2.0 EB 250KM
Rocznik: 2014
|
![]()
Do ksenonów to trzeba montować spryskiwacze bo pewnie nie ma w Fusionie. Koszt około 2tysiaki chyba?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Zrozum proszę, że jak amerykański BCMi nie przyjmuje kodowania - to nie ma to znaczenia czy używasz FORScana czy UCDSa. Nie zapiszesz zmiany w module i już. Takich "uproszczonych" BCMi w amerykanach jest wcale sporo. Twoje "zdekodowanie AS BUILD na czuja" w oparciu o analizę pobranych z serwera konfiguracji nic w tym kontekście nie daje. Jak mówię "prawie każdy Amerykanin jest inny" to możesz wierzyć albo nie - Twoja sprawa.
![]() |
![]() |
#144 | |
ford::advanced
![]() Imię: Robert
Model: MK4 Titanium -->Fusion Titanium
Silnik: 140KM -->240KM
Rocznik: 2008 -->2014
|
![]() Cytat:
andrzejmirek światła za alliexpressis są plug&play, podłączasz w fusionie i działają z przerobionymi tylnymi na EU bez błędów. Pasek led postojowe ( bo są słabe żeby jeździć w dzień) chyba żeby coś pokombinować do jazdy w dzień led kierunek pulsacyjny, mijania HID 6000K długie led ale nie na 100% 6000K Trzeba by było dobrać się do lampy żeby zobaczyć jak to chinole zrobili plug&play Spróbuj z HIDami czy będą świecić bez błędów ? Ja mam u siebie coś takiego [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez robert LC ; 31-01-2017 o 12:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
![]() Imię: Piotrek
Model: Vw Arteon 2024, Clio V 2023, Fiat 126p 1979
Silnik: 2.0 TSI 190KM/1.0 Tce 90KM
Rocznik: 2024/2023/1979
|
![]()
nie lepiej było oryginały kupić ? za 2500 są komplety LEDów na allegro..
Ostatnio edytowane przez SRS ; 31-01-2017 o 13:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
|
![]() Cytat:
ale tak jak mówię po co w ogóle pijesz do mnie??? to że Marcinowi nie chciało przejść na dedicated, to nie wina "ze się nie da" tylko wina kodowania, a po drugie nie żyje z programowania fusionów, mam inne zajęcie , i też nie uaktywniam navi, to że , to co robię kompem to po prostu lubię , i też dlatego 4,5 roku studiowałem inżynierke w tym kierunku , a to co piszesz ze "prawie każdy Amerykanin jest inny" tak samo można powiedzieć o europie , Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 31-01-2017 o 21:27 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
A poza tym to za moich czasów abym mógł zostać magistrem inżynierem informatykiem, to musiałem studiować 5 lat... Nie licząc kilku lat na różne studia podyplomowe...
![]() |
![]() |
#148 | |
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
|
![]() Cytat:
szczerze mam cie i tego dość ps. Tedi nie bój się , nie zabiorę ci NAVIGACJI, teraz ja poproszę admina @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] o usuniecie twoich bezsensownych komentarzy , które nie wnoszą nic do dyskusji, tak wogole ja 4,5 inżynierskie , nic nie pisałem już o magisterce , itd, politechnika lubelska. a to że ty studiowałeś 2 dekady temuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , tosz to czasy comodore i atari, pc 386 z koprocesorem był szczytem szczytów, lecz pamiętajmy , trzeba iść z czasem wydarzeń, techniki, a nie pozostać na taśmach i myśleć że świat kończy się na ucdsie a tak poza tematem, programował kiedykolwiek układy logiczne?wie jakie są funkcje logiczne? wie co to pętla while , do_while? ahh tak wiem wujek GooGle ci powie hehe Tedi odstosunkuj się od mojej osoby, twoje komentarze "nie znasz się" "znasz się " są zbędne cieszmy się wszyscy że ty się znasz ...... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 31-01-2017 o 23:23 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Fusion / Mondeo mk5 USA Titanium
Silnik: 2.0 EB 250KM
Rocznik: 2014
|
![]() Cytat:
No a Tobie jak te ledy do dziennej świeca? I skoro tam są ksenony to masz spryskiwacze do tego? Wrzuć fotkę z łaski swojej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
![]() Imię: Robert
Model: MK4 Titanium -->Fusion Titanium
Silnik: 140KM -->240KM
Rocznik: 2008 -->2014
|
![]() Cytat:
Mogę wrzucić jeszcze jakieś Bym zażartował że ze szmatką latam chyba nie jest źle jeszcze nikt nie mrugną dużo latam i częściej wieczorami a że 240 km to i na stacje często zaglądam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fusion , fusion podświetlenie , lampy , lampy do jazdy dziennej , led , oświetlenie , reflektor |
|
|