Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 01-02-2017, 11:06   #231
taajniak
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 EB 260 KM / 415 nm by heko
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie, czekam na lepszą koniunkturę, żeby sobie kupić zabawkę. ;-) Mój mk5 obchodzi w lutym urodziny, więc muszę mu kupić ubezpieczenie. :-(
Ok dzięki wielkie za informacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ja chyba też jeszcze poczekam, tzn jak się upewnie że WAZE jest dostępne na android auto, to wtedy dopiero wymienie ten moduł...

Bo na ten moment, to w zasadzie zmiana nic szczególnego by mi nie dała.

taajniak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-02-2017, 19:30   #232
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32

Jak będzie za 1500 to kipie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tak pozostane przy sync 2
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-02-2017, 20:24   #233
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak będzie za ...
Z ciekawości - jak długo zamierzasz jeździć tym MK5?
Stary 01-02-2017, 21:48   #234
biner
ford::professional

Imię: slawek
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32

Rozne mysli mi przechodzą przez głowę, za 3 miesiące mam koniec leasingu 18500 przejechane i nie wiem czy oddać do salonu i brać nowego s-maxa, troche i szkoda nowego auta oddawac.
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-02-2017, 22:02   #235
elucidate
ford::advanced

Model: Ford Focus
Silnik: 150KM

A propo sync3... czy można odpalić na nim film w czasie jazdy - z pena lub telefonu - czy trzeba czekać na sync 4? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
elucidate jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-02-2017, 11:20   #236
Masterjam
ford::advanced

Model: VW T-Cross
Silnik: 1.0 115KM
Rocznik: 2019

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę sprawdź na takim pendrive.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam identyczny ale do domowego użytku i grzeje się niemiłosiernie. Nie ważne czy podłączony pod gniazdo 3.0 czy 2.0. W laptopie po kilku minutach jest tak gorący że nie można dotknąć. Reklamowałem to ale podobno ten model tak ma . Nie zostawiałbym go włączonego bez nadzoru.
Masterjam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-02-2017, 12:06   #237
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał elucidate Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A propo sync3... czy można odpalić na nim film w czasie jazdy - z pena lub telefonu - czy trzeba czekać na sync 4? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko z oryginalną polską ścieżką dźwiękową - ze względów bezpieczeństwa nie chodzą filmy z napisami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-02-2017, 17:00   #238
Focuss-F1
ford::average

Imię: Jan
Model: Mondeo MK5 1.5EB 203KM Titanium
Silnik: 1,5
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie, czekam na lepszą koniunkturę, żeby sobie kupić zabawkę. ;-) Mój mk5 obchodzi w lutym urodziny, więc muszę mu kupić ubezpieczenie. :-(
No jak też czekam chyba że Tadeusz da mi jakąś lepszą propozycję na wymianę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jakbyś znał nową ciekawszą alternatywę dla skanbisu to daj znać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja pamiętam że jak aktywowałem nawigację w skanbisie to za 2 dni okazało się że Tadeusz już to potrafi zrobić bez żadnego lutowania więc teraz poczekam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jedyne co mnie matrwi to z wcześniejszych postów wiem że nawet po włożeniu sync 3 nie będzie mi ciągnął informacji o korkach.
Muszę poszukać chyba kogoś kto mi jest w stanie to dołożyć.... Może ktoś ma jakiś pomysł? Pisałem do skanbisu, powiedziano że nie ma problemu, podałem vin i miałem czekać ale jak na razie bez odzewu...
Focuss-F1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 02-02-2017, 17:04   #239
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał Focuss-F1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to potrafi zrobić bez żadnego lutowania więc teraz poczekam
Tu jest sytuacja inna . Trzeba niestety albo przełożyć APIM z działającą już NAVI albo dać kolegom do zrobienia .Pewniakami w takich zabawach są na chwilę obecną @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oraz @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Stary 02-02-2017, 17:32   #240
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Napisał Focuss-F1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
....że nawet po włożeniu sync 3 nie będzie mi ciągnął informacji o korkach.
...
A co Cię powstrzymuje przed wymianą modułu ACM (radia)? Przecież to jest niezależne od wymiany Sync2->Sync3 i tańsze...
Oczywiście nie ma za dużo ACMów z TMC z Mondeo MK5, ale spokojnie na allegro się trafiają... Kupujesz, wymieniasz i aktywujesz sam TMC albo podjeżdżasz na aktywację i już. Nawet jeden taki ACM miałem na oku, ale odpuściłem, bo ostatnio trochę za dużo środków mam zamrożonych w różnym sprzęcie...

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 02-02-2017 o 17:35
tedi_k jest online   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania