![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 18-10-2016
Model: FOCUS MK3 TITANIUM X
Silnik: 1.6 EcoBoost 150KM
Rocznik: 2011
|
Te terkotanie nie jest wcale tak słychalne LIVE. Nagrywanie ich smartfonem bardzo to potęguje.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Też miałem to powiedzieć. Stąd jak oglądałem Twoje nagranie, to "zdawało mi się" że jest coś nie tak. Otworzyłem sam maskę, posłuchałem - wróciłem, odpisałem że w Twoim coś nie gra. Przed chwilą odtworzyłem Twoje nagranie i swoje nagranie i sam się zdziwiłem, że tak to brzmi. Widocznie tak wyłapuje to mikrofon w smartfonach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sam muszę powiedzieć, że silnik nie jest piękny do słuchania, ale stojąc obok odpalonego samochodu, nie słychać tak bardzo żeby cokolwiek terkotało.
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
ford::average
![]() Imię: Jacek
Model: Ford Focus Active X FL
Silnik: 1.0 125 KM MHEV
Rocznik: 2023
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Ford Focus Mk2
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2008
|
Pracuje normalnie, jesli to direct injector to wtryski tak strasznie halasuja. Dzwiek z telefonu nie jest miarodajny, wyostrza niskie tony, wysokie tony wyglusza.
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
![]() Zarejestrowany: 24-03-2009
Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018
|
Cytat:
350 tysięcy przelotu. Auto lata non stop po a2 z gazem opartym o podłogę. Pompa wtryski turbo dpf oryginał. Jedynie sprzęgło robione przy 300 tysiącach - oczywiście wiadomo w twoim 1.6 sprzęgło padnie po 3 milionach dopiero ale zdaje się że różnica przy dystrybutorze pokryła e sprzęgło 10 Razy. Więc nie mow że 2.0 to dziadostwo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A zapomniałem. Od jakichs 60 tysięcy silnik jest zachipowany na 175 koni co dodatkowo pozwala robić całkowity przeciąg z większości aut poruszających się po naszych pięknych drogach - wliczając w to Focusy mk1 1.6. I kurde nie psuje się to i jeździ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
A mojego nie dogoni mimo chipa :-P (odbija mi już po całym dniu chyba... A to dopiero środek tygodnia)
|
|
|
|