![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#201 |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]()
koledzy kto z okolic kupił FULLe i chce włączyć ?
![]() |
#202 |
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
|
![]()
Tak dokładnie
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, działamy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zapraszamy
![]() |
#203 |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]()
Spodobała mi się ta akcja "zapraszania"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No to może ktoś z Katowic lub najbliższych okolic kupił takie Full Led do Fusiona 2014->? Za akcję wsparcia sporządzenia dokładnego tutoriala montażu i konfiguracji tego przypadku skonfiguruję gratis!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tutorial powiesimy na forum i sprawa będzie klarowna.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#204 |
FCP member
|
![]()
to ja z innej beczki, jeśli by miał ktoś fusiona z początku serii USA , produkcja 2012,2013 i mógł mi zostawić na dłuższą chwile ,(dzień dwa ) to napewno nie zbiednieje, leda jak pójdzie, jeśli pójdzie, włączę w gratisieeeee, bo przyznam szczerze że wszystkie fusiony jakie miałem to 2013+,
no chyba że @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] zrobi tutorial z takim fusionem produkcja 2012 wiec będzie pięknie.... :] a odemnie będzie szacun za wkład liczenia , myślenia , przeliczania ..... i podejrzewam że chłopaki na całym świecie będą mu wdzięczni ..... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla potomnych poczatek serii fusiona USA,BCM programowany był "ala z kosmosu przez amerykanów" dopiero gdzieś po połowie 2013 pojawił się "ala klon mk5 EU (nie do konca)" w fusionie USA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc dla tych co używają UCDSa tylko i wyłącznie w 100% radzę uważać. jednak HEX zostaje, i licznie , co nie jest takie szybkie,... ale mam swoja teorie , jak od początku , gdy zacząłem walczyć z ledami, pomimo kłód rzucanych po nogi poprzez niektórych użytkowników, forumowiczów ...... K.Ż -> T_K
DO KOŃCA ŻYCIA NA EMERYTURZE.. Ale jak mi się chce.. to pomogę . Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 06-03-2017 o 23:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Konfiguracja BCMi 2012 i początku 2013 jest zupełnie inna i nie ma odpowiednika w Europie. LEDy czy generalnie lampy (oprócz ewentualnie tylnych) to nie mój obszar zainteresowań i nie będę inwestował czasu w poboczne dla mnie przedsięwzięcie. Dla 2014-> tutorial zrobię tylko i wyłącznie dlatego, że robicie z tego nie wiadomo jaką tajemnicę a rzecz jest z tych normalnie - i bez nie wiadomo jakiego nakładu pracy - do wykonania. Tak więc spokojnie możesz się zajmować samochodami wczesnymi.
![]() |
![]() |
#206 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
tak wiem, kaska kaska , easy cash .... ale nie tylko to się w życiu liczy .... czasami choćby gratis, freee trzeba by pomóc... mam nadzieje ze bedę miał takiego fusiona i wyśle ci to i tamto, obaczymy , czy olejesz forumowiczów , czy pomożesz a wczesny BCM fusiona 2012,to nie tylko LED, nie ściemniajmy, to dużo rzeczy które są programowane, i niepoprawnie odczytywane poprzez tak chwalonego, UCDSa , który był i jest poprostu zaprojektowany, pod mondeo mk5. i nie rozumiem do tej pory , pisząc na początku o ledch, jak używałem forscana, że wale w ciemno ,że to i tamto, czym ty się kierowałeś? żeby mi tak dopier...ć. forscanem włączyłem ledy, i poszło , owszem kupiłem UCDSa ,ale UCDS dla ameryki to nie to samo co IDS-EU , a forscan czyta HExa którego da się równać, liczyć, zmieniać , pomimo komunikatów złych sum kontrolnych
DO KOŃCA ŻYCIA NA EMERYTURZE.. Ale jak mi się chce.. to pomogę . Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 06-03-2017 o 23:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
EOT Idź spać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#208 | |
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#210 | |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-02-2004
Model: mk5 mk3 mkI
Silnik: 2,0, V6 1,8
Rocznik: 15,04 95
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fusion , fusion podświetlenie , lampy , lampy do jazdy dziennej , led , oświetlenie , reflektor |
|
|