![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#61 | |
ford::beginner
![]() Imię: Bartek
Model: C-Max Hybrid SEL
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
![]() Cytat:
Piszę "Wy", bo jeszcze kolega @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] takie różne ciekawostki podrzuca. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]()
To chyba jeszcze raz muszę w tył przejrzeć, czy coś konkretnego o Twoim aucie było już wcześniej i to "przeminąłem"... Ja staram się pisać konkrety i unikać "ciekawostek"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#63 |
ford::expert
![]() Imię: Slawek
Model: Smax Titanium S
Silnik: 163KM
|
![]()
Tak wygladal te maxio, ale to pewnie wiesz..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#64 | |
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012 / 4/2011
|
![]() Cytat:
SYNC WITH MYFORD MYLINCOLN TOUCH WARRANTY EXTENSION COVERING ACCESSORY PROTOCOLINTERFACE MODULE APIM RECONFIGURE INSTRUMENT PANEL CLUSTER (IPC) MODULE REPROGRAM RESTRAINTS CONTROL MODULE POWERTRAIN CONTROL MODULE REPROGRAMMING RESTRAINTS CONTROL MODULE REPLACEMENT DOOR LATCH REPLACEMENT lecz w europie jest robiona tylko ze względów bezpieczeństwa wymiana modułu RCM , podjedź do ASO w Lublinie Carrara powinni poradzić sobie z tym tematem.
![]() |
![]() |
#65 | ||
|
![]() Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jajeczna poduszka też zrobiła puff. Ale mówi, że wszystko zostało zrobione zgodnie ze sztuką. RCM był resetowany, tam jeszcze trzeba było podobno kalibrować maty naciskowe, żeby to wszystko chciało działać. Cytat:
Bump: Dowiem się, jak by mogło wyglądać wykonanie tej akcji w Radomiu. Nie wiem, zadzwonię do centrali, może jakoś będą wstanie wpłynąć na swojego dilera. Jak się bardzo uprą, że nie będą robić, to będę szukał dalej. Dzięki jeszcze raz za odzew. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Majosa ; 13-11-2016 o 13:37 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Ok, dobra, mały update.
Dodzwoniłem się do centrali, przedstawiłem sprawę, pani po drugiej stronie stwierdziła, że jest to nietypowe zapytanie, że musi sprawdzić, że oddzwoni do mnie... Oho, myślę sobie na pewno oddzwoni... Ale o dziwo, po dwóch dniach oddzwoniła. Z tym, że nie miała dobrych wiadomości. Ponoć polskie serwisy są nieprzygotowane do wykonania akcji serwisowych na autach amerykańskich, że są problemy z zamawianiem komponentów, z przeszkoleniem obsługi, bla, bla, bla... Czyli znowu zostałem spławiony, tym razem z najwyższego szczebla. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Nie, to nie tak. Mój problem (chociaż to może niefortunnie powiedziane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) polega na tym, że dosłownie lada dzień po raz kolejny powiększy mi się rodzina i raczej nie chciałbym wyjeżdżać z miasta na dłużej, niż to konieczne. Liczyłem, że uda się zrobić akcję serwisową w Radomiu (wstawiam samochód do ASO na ile trzeba i nie tracę czasu). Do Warszawy mam 40 minut drogi. Więc gdybym był po akcji serwisowej zrobionej na miejscu, to dojazd do któregoś z kolegów w stolicy, zabawa z softem, powrót, to góra 3-4 godziny z dala od domu. Natomiast do Lublina mam 2 godziny drogi, w połączeniu z wykonywaniem akcji serwisowej tam, plus zabawa z softem, powrót itd, to cały dzień poza domem. Poza tym, kolega
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
jest kontuzjowany, więc i tak nie będzie w stanie mi pomóc w najbliższych dniach. A myślałem, że uda mi się to wszystko załatwić, zanim zacznie się cała kołomyja z młodą... No ale wszystko wskazuje na to, że nie będę miał wyboru. Jednakowoż będę musiał poczekać, aż
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
wydobrzeje, Mańka się trochę odchowa i wtedy będę miał odrobinę swobody. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Tadaaa... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zrobione. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tzn. nawigacja działa. W końcu. Po dwóch latach. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I miło było poznać kolegę przy okazji. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze raz dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|