![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#51 |
|
ford::average
![]() Imię: Martin
Model: Ford Kuga MK3
Silnik: 2.5 ltr 225KM
Rocznik: 2020
|
Witam kolegów. Dzisiaj dołożyłem do swojego mondka sensor zmierzchu/deszczu. Podczas jego aktywacji w elmconfig na str 2 mam do wyboru:
1. Rainsensor, 2. Without rain sensor. 3. Rain sensor. Bardzo bym prosił o wyjaśnienie jaka jest różnica miedzy punktem 1 a 3 ?? Ostatnio edytowane przez Ford c-max 1981 ; 10-03-2017 o 21:32 |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Punkt 1 to nazwa zakładki ,a punkt 3 to włączenie czujnika deszczu.Masz mieć ustawione punkt 3.
Bump: Cytat:
Aby go zacząć używać trzeba wpiąć w niego wtyczkę u zmienić w centralnej konfiguracji jeden parametr.Patrz kolega wyżej. |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Maciek
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
szczerze to ze mnie ani elektryk ani mechanik.
nie mam zadnej wiazku kabli wychodzacej, powiedz jak duzo z tym roboty? chyba ze znacie kogos w mazowieckim kto moze to zamotnowac dobrze mam racje zakladajac ze skoro mam czujnik deszczu, to tez moge zmienic wlacznik swiatel i miec swiatla automatyczne? |
|
|
|
|
|
#54 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Mikolaj
Model: Mondeo mk4 Zetec
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
|
Orientuje się ktoś gdzie po za ASO dostanę mocowanie/ramkę do czujnika, wszystko inne już mam, przeszukałem eBay + allegro. Mieszkam za granicą więc polskie ASO odpada. Macie może numer Finis tego mocowania? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Podjedź do firmy co wymieniają szyby za parę groszy powinni Ci sprzedać takie mocowanie.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
Witam
Ostatnio edytowane przez Skrzypek00 ; 12-06-2017 o 20:08 |
|
|
|
|
|
#58 |
|
|
Witam
wlasnie wracam do tematu uaktywnienia czujnika deszczu. pod schowkiem na okulary mam troche kabli, czy wiecie moze do czego one sa? jeden z nich mikrofon do zestawiu a druga wiazka? dzieki |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Jak będzie Ci się chciało wypiąć złącza z uchwytów i pokazać te wtyczki to my z kolei wrócimy do tematu identyfikacji.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#60 |
|
|
hehe - zrobie foto przy najblizej okazji i dam znac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzieki Bump: jednak poszedlem do auta juz teraz i w zalaczeniu zdjecia wolnego gniazda PS i teraz kable juz nie sa tak ladnie ulozone Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
![]() |
|
|
|