![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Artur
Model: Ford Mondeo Mk4 Titanium X
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
Czy jest możliwe USB w Mondeo mk4 z 2007 bez modułu bt/VC? Zależy mi na dobrej jakości audio mam blaupunkt nx. Żadnej zmieniarki nie mogę znaleźć, proszę o pomoc bo bardzo mi na tym zależy.
Ostatnio edytowane przez SRS ; 12-03-2017 o 20:39 Powód: wszyscy wiedzą że to Mondeo 2007-2014 po to jest prefix |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adrian
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 130KM
|
Xcarlink jest często polecany. Ciągniesz do schowka, muzykę zgrywasz na pendrive'a lub kartę SD.
|
|
|
#3 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 143KM bez DPF
|
Dokładasz moduł z usb i masz
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: KUBA
Model: Ford Focus MKII 1.6
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2006
|
Witam wszystkich mam pytanie, posiadam rado Sony 6006CD ale one jest bez USB znalazłem na allegro CYFROWA ZMIENIARKA MP3 SD USB z wiązką którą podłącza się d wiązki z samochodu moje pytanie jest takie czy ta cyfrowa zmieniarka mp3 będzie współgrała z moim radiem czy jest może coś co można innego zastosować
to jest lin tej zmieniarki co znalazłem na allegro [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a na zdjęciu moje radio |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Artur
Model: Ford Mondeo Mk4 Titanium X
Silnik: 2.0
|
W serwisie Forda powiedzieli mi że moduł USB mogę dodac jak mam bt/VC a nie mam tego... Zmieniarki nigdzie nie widzę do tej nawigacji blaupunkt nx.... Są tylko do innych... Macie jakieś pomysły inne albo jakaś zmieniarke co pasuje... Lub pomysł czy ktoś te moduły zmienia i gdzie indziej to kupic
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Imię: ewcia19877
Model: Focus
Silnik: 1.8
Rocznik: 2005
|
Powinno śmigać mój kolega ma coś takiego zapytam czy kombinował z tym coś innego. W sumie ma elektrykę w jednym paluszku więc mógł coś tam szperać. Dam znać.
§23 Ostatnio edytowane przez ewka198 ; 06-04-2017 o 17:54 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-01-2017
Model: S-max
Silnik: 2,5T
Rocznik: 2006
|
Podepnę się pod tematGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy jest możliwe dołożenie USB w radiu/nawigacji Denso? Obecnie mam w schowku wejście aux oraz DVD, i zmieniarkę 6CD pod fotelem. Czy można w jakiś prosty sposób dołożyć dodatkowo USB, ewentualnie np zamiast AUX ? Z góry dzięki za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 143KM bez DPF
|
Cytat:
Kupujesz moduł bt/vc z usb i wiązkę- montujesz i masz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|