![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#81 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kris
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
|
no właśnie
tak sie zastanawiam czy to nie efekt pędzenia jak stróż pędzi wiatr jak tylko widze obwodnice czy autostradę to... z samej obwodnicy spycham często wsio na prawo niekiedy A6 sie pogodni ktora wciska ordynarnie na hamulec przy 200? no jak to ktos szybciej moze niz A6 ? coz pewnie smak jazdy w ST jest o niebo potężniejszy wiec stad sobie tłumacze ubytki oleju,lub to efekt nierozgrzanego silnika i nieszczelności na pierscieniach |
|
|
|
|
|
#82 | |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
|
Cytat:
Nawet najsłabsze A6 z kaszlakiem pod maską objeżdża 1,5EB w każdą stronę. Chyba, że trafisz na blondynkę w szpilkach za kierownicą. O 2,0 TFSI i wyżej nie wspomnę, bo to byłoby gnębienie niepełnosprawnego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
![]() Imię: Kris
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2015
|
no wiec zatem po co ten kolo wciskał na pedał hamulca przy prawie 180-200
możliwe ze miał niewłaściwy bieg zapięty , ale nie mógł mi odjechać wtf? to sie działo w germanyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez Kris_Poland ; 12-04-2017 o 22:07 |
|
|
|
|
|
#84 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Może kwestia że jest brak kultury na drodze. Mrugałeś z odległości 800 metrów żeby Ci to Audi zjechało?
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
|
Dżizus, codziennie wciągam nosem BM-ki, Audice i Merce i się tym nie chwalę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na dodatek oleju mi nie bierze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez zombie6 ; 12-04-2017 o 10:14 |
|
|
|
|
|
#86 |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
|
tu nie chodzi o markę, ale o styl jazdy
jadąc cinkacento 700 w gazie można wciągać audi, ale czy to o czymś świadczy ? |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 12-02-2013
Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
no jak moim trupem cisnę 180 km\h to niejedna bmka która sobie jechała na lewym pasie 120km\h nagle przyspieszyła do 220 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaja ściska, ale dobrze, co się będzie wlekł, niech się mu ego podrasuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus mk1
Silnik: 1.8
Rocznik: 1999
|
Nie róbmy sobie żartów. Przemieszczając się perpedes też mi się zdarza "wyprzedzać" Jaguary, a mój pies na luzie wciąga nosem Ferrari. Szczególnie te zaparkowane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dlaczego ktoś tam... coś tam? Nie wiem. Może zobaczył świra i się przestraszył? Może nie umiał jeździć? Może coś mu odstrzeliło? Może... może...? @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Tak to już jest. Ludki nie po to przedłużają sobie penisy szybkimi autami, by potem ktoś im je skracał ;-) Ostatnio edytowane przez TomQ62 ; 12-04-2017 o 11:37 |
|
|
|
|
|
#90 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
ale to jest tak śmieszne, jak gościu jedzie ciągle 110-120 widzi że go złom dogania, prawy pas wolny, zamiast zjechać, przyspiesza, przyspiesza i odjeżdza...
chore ego, to poważna choroba. niejeden przy 180km\h odpuszcza, bo pewnie myśli że za nim świr, ale miałem takich, co do 220km\h polecieli - no ja tym dziadem więcej jak 200 nie dam rady jechać więc się oddalił. jego penis dostał +1cm : ] |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| ecoboost , olej |
|
|