![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Przemysław
Model: Nowa Kuga
Silnik: 1.5 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2004
|
Witam,
Na stronach Ford Polska w zakładce Ford SYNC 3 AppLink -> Inne funkcje w temacie "Katalog aplikacji kompatybilnych z AppLink" jest link, który przekierowując w odpowiednie miejsce z listą aplikacji, przywołuje stronę główną Forda - czyli jeszcze nie działa. Może ktoś zna jakie appki są kompatybilne z Sync 3 na androida, lub może podać jakiś link, gdzie będzie podana taka lista. Albo piszcie jakie appki, poza Google Maps, jeszcze działają u was na ekranie samochodu. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Kamil
Model: Focus MK3FL Titanium
Silnik: 1.5 EB@200KM by TuneForce
Rocznik: 2017
|
Google Maps nie działa po AppLink, po AppLink to tylko Spotify, Accuweather i Glympse, przynajmniej o tych wiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Inna sprawa to Android Auto, tam tych aplikacji jest więcej, można otworzyć sobie liste z poziomu Android Auto na telefonie. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Przemysław
Model: Nowa Kuga
Silnik: 1.5 EcoBoost 150 KM
Rocznik: 2004
|
Faktycznie, dopiero się wdrażam w temat, i trochę mi się pomieszały programy Android Auto i AppLink. Stąd też moje zapytanie, bo ściągnąłem sobie instalkę AA na telefon, tylko nie wiem czy instalować. Połączenie przez BT jest wygodniejsze, i chętnie korzystałbym tylko z AppLinka. Szkoda, że np nie działa (bynajmniej u mnie) Yanosik.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::beginner
![]() Imię: tomek
Model: s-max mk3
Silnik: 2.0 bi turbo
Rocznik: 2015
|
App Link - możecie krótko wyjaśnić co to za aplikacja ?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
A może klawiatura się zacięła i nie idzie wpisać na niej "Ford AppLink"?
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::beginner
![]() Imię: tomek
Model: s-max mk3
Silnik: 2.0 bi turbo
Rocznik: 2015