![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: brak
Silnik: brak
Rocznik: brak
|
![]()
Witam.
Jestem posiadaczem Forda Mondeo Mk4 1.8 wersja titanium. Jakis czas temu zmuszony byłem pospawać układ wydechowy. Oczywiście rozłączono akumulator. Po naprawie okazało się że nie posiadam Pon kodu do radia, dlatego byłem zmuszony wyjąć cały panel celem odczytania numeru radia. Po uzyskaniu Pin kodu radio działa bez zarzuty, poza nawigacją. Mianowicie nie pokazuje aktualnego położenia i nie można tego w żaden sposób synchronizowac. Co więcej prawy przedni głośnik zaczął przerywać. Miejscowe "uderzenie" w panel przywraca dźwięk- do czasu:/ Wygląda to na przeciśnięty przewód. Ktoś wie o co może chodzić z tą nawigacją? Z góry dzięki za propozycje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
|
![]()
A nie zapomniałeś podłączyć anteny? Może wypięła się albo sam wypiąłeś przy wyjmowaniu.
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: brak
Silnik: brak
Rocznik: brak
|
![]()
To raczej bardziej niz pewne. Kabli bylo na tyle ze ktorys mógł się wypiąć. Wygląda na to że czeka mnie po raz kolejny demontaż dzięki za sugestie
|
![]() |
![]() |