![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 29-03-2014
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2006
|
Nie mogę po nr VIN dojść, jaki posiadam model autka, a życzy sobie tego ubezpieczyciel.
Porównywałem wyposażenia z tymi wyświetlanym, ale nie wszystko pasuje. Podpowie ktoś? Mój VIN to: WF0MXXGBWM6M58547 Ostatnio edytowane przez SRS ; 30-07-2017 o 19:26 Powód: wszyscy wiedzą że to Ford Galaxy 2006-2015 - po to jest prefix |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Trend
|
|
|
#3 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adrian
Model: Galaxy Titanium
Silnik: 2.0TDCi 180KM PowerShift
Rocznik: 2015
|
Ja mam nowego galaxy na autodna ściągnąłem sobie raport licząc na listę wyposażenia po polsku niestety nie dość, że mi pokazuje MK3 2006+ to listy wyposażenia brak. W sumie wydałem prawie 16złoty aby się dowiedzieć, że jeżdżę Fordem składanym w Kolonii co jest w COC papierach i, że nie jest kradziony więc trochę lipa
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Jednak ponad 2100 postów.
Trochę by się zeszło w znalezieniu szukanej odpowiedzi. Dzięki serdeczne. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Może jeszcze kolega napisze, po czym ten model z VIN poznać?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Tańczący z S-Maxami
![]() Zarejestrowany: 11-05-2014
Model: Romet
Silnik: Wigry
Rocznik: 1985
|
Seria 40
Kod:
13.07.2006 Model pojazdu: S-Max/Galaxy 2006-2015 Typ nadwozia: 5-drzwiowy LMV Wersja: Seria 40 Silnik: 2.0L Duratorq-TDCi (143PS) - DW Przekładnia: 6-bieg. przekł. ręczn. - MMT6 Napęd: LHD FWD Norma emisji spalin: Z normš LDT3 Etap IV + DPF Klimatyzacja: Klim. dwustref. z aut. kontr. temp. Obszar: (+)"D" Lakier: Tonic Metalik Materiał we wnętrzu: Integrate (B-C) / Infinity Blue Kliknij, aby zmniejszyć Mniej ważne funkcje Z konwersjš dachu-dach panoramiczny Bez tylnych chlapaczy Bez urzšdzenia do mocowania ładunku Bez przednich chlapaczy Ze standardow drzwiami tylu nadwoz Wyprodukowany W Zakładzie Genk Gr.bl.bezp. #3 Zestaw wyk. skórzan. Syracuse Zestaw wyk. skórzan. Florida Marketing Flex Prep Pack 20 Poziom marketingowy 1 Z elektroniczna kontr.statecznosci Z Centralnym Zamkiem Z Szybami Tylnymi Sterow. Elektr. Szyba ciemna Standard.przedn.szyba-szkło zielone Z ręczn.otwier.oknem tyln.(uchyln.) Z Ogrzewanš Szybš Przedniš Z dwukolorowš tablicš rozdz. Długa konsola górna - typ B Konsola cała podłoga i podłokiet. Bez przednich mat podlogowych Bez tylnych mat podlogowych Z osłonami przeciwsłonecznymi Z Lamp Przy Lust W Oslonie Przeciw Z Podoewietlanym Lusterkiem Bez siatki działowej przest. bagaż. Z pokrywš przestrzeni bagażowej Bez Siatki Zabezpieczenia Ładunku Z osłonami przeciwsłon. - 3. rzšd Bez wewnetrznej przegrody Wewn dodatkowe lusterko wsteczne Z Regulowanym Lusterkiem Wstecznym Podwój.lust.ster.ele.ogrzew.z kier. Stolik rozkł. z oparcia kierowcy Półka/Stolik - Siedzenie przednie Z ręcznym mech.pochyl.siedz.tylnego Z ręcznie reg. podporš lęd. kier. Z ręcznie reg. podporš lędw. pas. Z tylnym siedzeniem przesuwnym Ogrzew.siedz. kier.-zmien.temp. Z ogrzew.siedz.pasaż.-zmien.temp. Drugi Rzad - 3 Pojedyncze Siedzenia Podwój.siedz.w 3.rzędz(obok siebie) Z regulatorem siedz. kier. 8 kier. Z el. 8-kier. reg. siedz. pasaż. Bez sprzegu przyczepy Elektr.zwalniana blokada drzwi Pilot zdal.ot.drzwi-2 klucz.ruchome Z automat.wycieraczkš szyby przedn. Z Ogrzew. Dyszami Spryskiwaczy Ze Spryskiwaczem Reflektora Ze Standard.Amortyzatorami Tylnymi 6.5 X 16" koła z felgš stal. Opona 215/60 R16 99V Kołpaki kół 16" rednie serie Nieblokujšce nakrętki kół Z normš LDT3 Etap IV + DPF Z Zawieszeniem Standardowym Klasa obciaz.przedniej sprezyny-I Klasa obciaz.tylnej sprezyny-L Bez uchwytu dwigni hamulca ręczn. Z elektrycznym hamulcem postojowym Ze wspomag. awaryjnym hamulców Standardowe siedzenie przednie Tylny dod. układ klimatyzacji Z 70-l. zbiornikiem paliwa Z kolem kierownicy wykoncz. skóra Ze Sterowaniem Prędkociš Z dod. nagrzewn. Niskie wersje z analog.zest.wskan. Z komput. pokład. Alarm z czujn. drzwi i wn. Z ukladem wspomag.przy parkow.tylem Z przedn.ukł.pomocy przy park. Akumulator standardowy Tylko interfejs telef. BT/VC Z Antena Na Szybie Tylnej Radio AM/FM CDx6 Pakiet wyposażenia systemu ICE 3 Z 10 Głonikami Telephone Prep Pack - Design C Pakiet instal. telef. C - Niemiecki Bez ukł. zapewn.rozrywki rodzinie Moduł aktywowany głosem - Niemiecki Reflektor ksenonowy 2/3 Row Curt Lamp/2 Row Map Light Z autom. reg. poz. wiec. reflekt. Z automatycznym wł./wył.reflektorów
|