![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-11-2012
Model: Focus MK3
Silnik: 1.0 EcoBoost
Rocznik: 2015
|
![]()
Cześć!
Posiadam Focusa z wyprzedaży rocznika 2015. Na pokładzie posiadam system Sync2 (interfejs polski, komunikaty głosowe po angielsku). Pewnego dnia podczas słuchania muzyki z USB odtwarzacz się zawiesił i nie chciał już odtwarzać muzyki - różne próby zawiodły więc zrobiłem reset systemu z opcji w menu. Player USB się naprawił jednak od tego momentu przestały mi działać prawidłowo komunikaty głosowe. Np. kiedy mówię "Call Anna" - komputerowa pani mówi "What name?" Tak jakby nie rozpoznawał*co mówię. Do momentu wspomnianej awarii USB takie komunikaty działały bez problemu. Restart z opcji Sync nie pomógł, kasowanie telefonu z opcji Bluetooth również, odłączyłem na kilka minut akumulator - jednak bez skutku. Co ciekawe po odłączeniu akumulatora wszystkie stacje radiowe i ustawienia na ekranie Sync były zachowane - czyli wygląda na to, że odłączenie zasilania nie resetuje Synca. Czy ktoś z Was miał*takie problemy? Jeśli tak to jak sobie z nimi poradziliście? Jeśli nie to może macie jakieś cenne wskazówki? |
![]() |
![]() |