![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#261 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Sebastian
Model: Mondeo Fusion
Silnik: 2.5 LPG
Rocznik: 2014
|
nie chce się wymądrzać ale widzę różnice (w kształtach wygłuszenia między USA a EU) na wystawionych na allegro dlatego pytam
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
ford::average
![]() Imię: Łukasz
Model: Fusion/Mondeo MKV
Silnik: 2.5 AT
Rocznik: 2013
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Natalia
Model: Fusion
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2016
|
Hej wszystkim, a ja mam pytanie dotyczące chłodzenia oleju skrzyni biegów - mianowicie, auta z USA podobno nie są stworzone do długodystansowej jazdy z prędkością powyżej 150 km/h, może to mieć negatywny wpływ właśnie na automatyczną skrzynię biegów. Niektórzy radzą montować dodatkową chłodnicę oleju w samochodach zza wielkiej wody. Czy ktoś coś wie na ten temat i może chciałby się podzielić info? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
ford::average
![]() Imię: Jarek
Model: Modeo Mk5 USA
Silnik: 1,6
Rocznik: 2013
|
Taka sytuacja była lata temu, to nie te samochody i nie te skrzynie.
|
|
|
#265 |
|
![]() Imię: Daniel
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
|
Witam.
Jedzie do mnie Fusion 2017 po lifcie. Pomożecie ogarnąć temat czy sync 3 jest z Nav czy bez? Vin 3FA6P0HD4HR277376 Pytanie czy z tego co widać przód od mondeo mk5 będzie pasował. Pytam bo nie wiem czy mam alternatywe czy musze czekać na części. U nas premiera podobno w czerwcu 2018 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc troche moge poczekać. Chyba że ktoś ma na sprzedaż. |
|
|
|
|
|
#266 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
Czy z nav czy bez to nie ma żadnego znaczenia bo i tak żeby dołożyć europejska navi trzeba lutowac pamięć. A polski język i lektora wgrywa się do wersji z nav i bez nav.
Ale w polifcie są inne lampy, musiałbyś tez lampy z przedlifta założyć.
|
|
|
|
#267 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#268 | |
|
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
![]() Imię: Daniel
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2017
|
Cytat:
Poczekam zobacze. Jak nie to będzie pół Lift albo 3/4 |
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
A tu takie małe roboty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kasowanko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
| Tagi |
| amortyzatory wymiana , blis , fusion , lusterka |
|
|