![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: Ford S-Max
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2009
|
Czy ktoś z szanownych kolegów ma na zbyciu taki srebrny dings przy kratce nawiewu do s-maxa z 2009 roku? Gdzieś to odpadło i szpetnie teraz wygląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Nie wiem czy ta kratka ze zdjęcia to dokładnie od mojego modelu, wziąłem jakieś zdjęcie z internetu, żeby tylko zobrazować o co mi chodzi, ponieważ nawet nie wiem co w google wpisać, żeby takie znaleźć. Całe kratki są na aledrogo ale drogo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Imię: Szymon
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDci 140KM
Rocznik: 2011
|
40 PLN za kratkę to drogo? Za kratkę to może i drogo, ale za usunięcie szpetoty to chyba niewielka cena Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Aukcja pierwsza z brzegu, pewnie da się taniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::advanced
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2006
|
Wymieniałem ostatnio 3 kratki. Wieczorem zerkne czy na starych są te nakładki w znosnym stanie.
Wysłane z Tapatalk |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Model: Ford S-Max
Silnik: 1,8 TDCi
Rocznik: 2009
|
Cytat:
Nie to żebym nie miał, ale nie lubię wydawać na zbytki za dużo pieniędzy i zawsze szukam taniej. Po co mi cała kratka, gdy ktoś może taniej sprzedać mi samą nakładkę ? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Mam dwie sztuki. Od spodu brakuje troszkę srebra ale od góry Ok - standard w sumie. Lepiej takie niż brakGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyślij adres na priv to Ci prześle za free.
Wysłane z Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 29-03-2014
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
|
U mnie też kilku brakuje, plaga jakaś.
A wymieniał ktoś te kratki? Dużo z nimi zachodu? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::expert
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Też bym wymienił gdybym miał drugą bo środkowa kratka mi się dziwnie uszkodziła tak że obie te łopatki nie współpracują równolegle tak jak to jest we wszystkich pozostałych .
Próbowałem kiedyś wyjąć całą tą okrągłą kratkę nawiewu ale poległem...... w obawie że połamię i wtedy będzie jeszcze gorzej to wyglądać . Może jest jakiś sposób jak to wyjąć Marcin .... podrzucisz fotki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Zarejestrowany: 29-03-2014
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
|
Tak.
Jak wyjąć szybko? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: S-Max Platinium X
Silnik: 2.0 Tdci 181KM; 413 Nm
Rocznik: 2007
|
Z tego co pamiętam to trzeba przekręć w kratkę i wtedy wychodzi bez problemu, tylko nie pamiętam w która stronę.
|
|
|
|