![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 29-12-2011
Model: Focus mk2 fl
Silnik: 2.0 Tdci 136 km
Rocznik: 2008
|
Znajdzcie sobie artykul i poczytajcie, dziwne ze nie slyszeliscie, bo od roku o tym mowili.Zmiany sa wprowadzane od listopada do czerwca 2018
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Ten wątek to jakaś komedia.
Kolega/użytkownik @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] zaskoczony przepisami (z Bieszczad kolega czy co? aż pozazdrościć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) a autor tematu nie ogarnia jak dorobić światła przeciwgielne/przeciwmgłowe mimo że ma na to 2 tygodnie. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::professional
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
|
Z lasu kolega gibaj Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może niech jaki mod usunie te moje wpisy bo fakt wyszło na to że ja jakiś zacofanyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Cihaj. zostaw, nic nie zmieniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do autora tematu - zajrzyj proszę działu 'Moje auto'. Są tam użytkownicy i Kugi i Mondeo ściąganych z USA którzy dorabiali przeciwgielne/przeciwgłowe. Obstawiam że Focus (bo przecież Kuga czy nowe Mondeo) nie różni się aż na tyle, żeby nie sprawdzić jak było zrobione. Wiele zakładów bezproblemowo powinno Ci to dorobić jeśli nie masz jak zrobić tego sam. O ile pamiętam, potrzebujesz przełącznik świateł, przekaźnik/bezpiecznik i zmienić lampy, ale mogę się mylić. Poszukaj a na pewno znajdziesz odpowiedzi. O ile nie będziesz leniuchował to bezproblemowo powinieneś ogarnąć temat w 2 tygodnie. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
ford::average
Model: Mondeo,Focus
Silnik: 1.5 Ecoboost 160 ps 1.6 ti vct 125 ps
Rocznik: 2017/2014
|
Przepisy nie po to aby dowalić,tylko po to aby trupami się nie poruszać.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Zapowiadana podwyżka chyba jednak po to. Trupami jeździli i dalej będą.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Focus mk3.5
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2017
|
Po pierwsze - przepisy są po to by było u nas normalnie ze stanem technicznym, a nie jak na wschodzie - wróciłem właśnie z Ukrainy, maskara tam jest - co drugie auto z xenonami wrzuconymi w odbłyśnik, kolorowe ledy, czarne szyby boczne przednie. Tablice rejestracyjne wyklejanki, auta - choinki.
Po drugie - światło przeciwmgłowe tylne jest wymagane w europie i tyle w temacie. Ma być i koniec. To jest taki sam wymóg jak ten, dotyczący lamp przednich EU świecących _/- a nie -\_. Opcje masz chyba dwie - kupić lampy Ori eu, włożyć , pociągnąć kabel i włącznik dorobić - jak masz zdolności manualne, nie jest to takie trudne wbrew pozorom, albo oddać auto do zakładu który przerabia US/GB na EU, link pierwszy z google: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nie musi być lampa ori, wystarczy jakaś przeciwmgłowa uniwersalna tylko problem ze znalezieniem miejsca tak, by to wyglądało ludzko. Jak mnie drażni takia opinia jak gibaj - dojenie kierowców. I bardzo dobrze, że cisną, akurat na drogach ma być porządek. Ludzie tacy jak oni zmienią zdanie dopiero, gdy ucierpią przez kogoś, kto ma auto niespełniające wymogów. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
|
Pokaż gdzie powiedziałem że doją kierowców?
Tylko teraz będziesz jeździł na przegląd sto razy bo jak ktoś zechce zarabiać na tym to zawsze coś ci znajdzie w aucie nie tak Tyle z mojej strony |
|
|
|
|
|
#29 | ||
|
![]() Imię: Maciej
Model: Ford Mustang GT 2019 EU
Silnik: 5.0L TiVCT Coyote (450KM)
Rocznik: 2019
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
Chodzi wam chyba o xenony w lampie halogenowej, bo w odbłyśniku to każdy jest. Tak, wiem, czepiam się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|