![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Focus II
Silnik: 2.0 CDTi
Rocznik: 2006
|
Witam braci Fordowska, pierwszy mój post, więc witam serdecznie. Mam mały problem z transmiterem, otóż jestem szczęśliwym posiadaczem Focusa II z 2006 od niemal roku, ale od około miesiąca męczę się z transmiterem fm. Przeszukałem wszelkie częstotliwości i znalazłem taka "czystą" ( u mnie wyszło 104,6FM. Radio nie jest fabryczne fordowskie, a SONY . Nie wiem czy to kwestia ustawień czy co, ale radio fajnie odbiera sygnał z transmitera przez 2 sekundy a potem zaczyna troszkę charczeć (normalne radio odbiera super, bez zakłóceń). Dodaję kilka zdjęć w celach poglądowych)
PS. Czy ktoś\orientuje się gdzie w tym radiu jest wejście AUX? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus mk2
Silnik: 1.6 TDCi HHDA
Rocznik: 2007
|
Sony to też radio fabryczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli chcesz mieć AUX musisz sobie kupić np. coś [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]. Na początek ogarnij schowek, może masz już wyprowadzone wejście. Poszukaj, bo było o tym dużo na forum, np [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez seba3dor ; 23-02-2018 o 09:39 |
|
|
|