Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 16-03-2018, 09:05   #11
czeslaw555
ford::average

Imię: Czesław
Model: LB
Silnik: 2.0 HDi
Rocznik: MK5
Domyślnie Odp: prośba o doradzanie przy zakupie diesla

Cytat:
Napisał maciek81B Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
te co mają do 200 i stan ok to cena kosmos
nie, to my nie możemy się przyzwyczaić do normalnych cen.
Cytat:
Napisał maciek81B Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Prywatni sprzedawcy nie chcą z Polakami robić interesu
nie wiem, nie spotkałem się z taką postawą

Stary 16-03-2018, 09:23   #12
kaczmarres
ford::amateur

Imię: Michał
Model: SZUKAM
Silnik: 2.0 tdci czy 2.2 tdci
Rocznik: 2009-2012

O, ale fajnie,że taki ruch w temacieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzięki !
1. Czyli 163 vs 140 = TO SAMO tylko mapa? Aha,czyli dla mnie bez różnicy który kupię, bo pewnie na chipie i tak się skończy.

Ale pociąga mnie 2.2Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. najbardziej!

2. Vin nie mam, ale jak tylko coś pojadę obejrzeć zaraz wrzucę - nie myślałem nawet,że taki ruch spowoduję i taką pomoc od Was otrzymam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
3. o Vitocars słyszałem dobre opinie i mam bliskoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - ale mondeo nie widzę w ofercie otomoto...
4.w Czewie jest jeszcze jakiś tz auto - też ma 2 sztuki ładne na foto
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

!!!5. A jak z tymi automatami? Bać się, czy nie przy przebiegu ok. 200kkm??!!!

Bump: A jeszcze pytanie,bo już się pogubiłem w wersjach - Ghia , Titanium, Titanium X, Titanium S? czym one się różnią? Wiem, że pewnie milionowe pytanie w tej kwestii, ale widać po mojej dzisiejszej odpowiedzi (dopiero), że nie miałem czasu siedzieć w necie. Przepraszam jeśli idę na straszną łatwiznęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
kaczmarres jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-03-2018, 09:36   #13
maciek81B

Imię: Maciej
Model: Ford s max
Silnik: 2.0 d
Rocznik: 2008

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie, to my nie możemy się przyzwyczaić do normalnych cen.
Tak właśnie jest.chcemy tanio,ładnie i z małym przebiegiem.
nie wiem, nie spotkałem się z taką postawą
Ja spotkałem się gdzie Niemiec odkładał słuchawkę gdy usłyszał że auto do Polski. A o oszustach nie wspomnę podszywają się pod prywatnych sprzedawców.
maciek81B jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-03-2018, 09:40   #14
kaczmarres

W przebiegi nie wierzę też, nie jestem aż taki nowicjuszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jak jest dokument z ostatniego przegladu 3 mce temu, i jakaś tam książka z wlepką orginalną, pieczątką (może z allegro) to jakoś łatwiejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. uwierzyć. Tych z Lgoty najlepszefury.pl (mogę to podać?) mam pod nosem i byłem i widziałem co stoi na podwórku.

Bump: a jaki koszt tempomatu w razie czego w mondeo? w V70 taki bajer kosztował mnie 600zł program+ 160zł guzki z kabelkiem i nie szło taniej
Stary 16-03-2018, 09:44   #15
maciek81B

140 km na mondka już daje radę.zawsze może być więcej ��.Co do automatach to różnie bywa z tymi skrzyniami.widzialem 400 tkm i skrzynia jeszcze chodzila a zazwyczaj są tańsze w zakupie,ale dr spalanie większe,chyba że na trasie .
Stary 16-03-2018, 09:48   #16
kaczmarres

Cytat:
140 km na mondka już daje radę.zawsze może być więcej ��.Co do automatach to różnie bywa z tymi skrzyniami.widzialem 400 tkm i skrzynia jeszcze chodzila a zazwyczaj są tańsze w zakupie,ale dr spalanie większe,chyba że na trasie .
spalanie może do przeżycia, ale koszty napraw już nie bardzo, te 140Km wiem,że daje rade, jedzie się przyjemnie, ale no wiadomo ale...
Stary 16-03-2018, 09:53   #17
maciek81B

Ja osobiście skłaniał bym ku manualnej skrzyni. I tak już sporo podzespołów może mam portfel odchudzić a automat najbardziej.
Stary 16-03-2018, 09:59   #18
koval1980
ford::advanced

Imię: Radzio
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007/2008

Cytat:
Napisał kaczmarres Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
o Vitocars słyszałem dobre opinie i mam blisko - ale mondeo nie widzę w ofercie otomoto...
Bo na otomoto jest namiastka, na fejsie duuużo więcej, tam patrz.
Cytat:
Napisał kaczmarres Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jeszcze pytanie,bo już się pogubiłem w wersjach - Ghia , Titanium, Titanium X, Titanium S? czym one się różnią?
Titanium najłatwiej poznać po nawiewach na tył w słupkach, a X czy S czy bez to chyba różnice w dodatkach na zewn.
Cytat:
a jaki koszt tempomatu w razie czego w mondeo? w V70 taki bajer kosztował mnie 600zł program+ 160zł guzki z kabelkiem i nie szło taniej
Jeśli jest instalacja, a nie ma tempomatu to tylko manetki + aktywacja w kompie, ok.400zł za wszystko.
koval1980 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 17-03-2018, 13:06   #19
kaczmarres

Mondeo z okolicy WF0GXXGBBG8Y60665 coś można o nim powiedzieć? Pozdrawiam
Stary 17-03-2018, 15:42   #20
adamze27
ford::beginner

Imię: Adam
Model: Mondeo MkV
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2016

Cytat:
Mondeo z okolicy WF0GXXGBBG8Y60665 coś można o nim powiedzieć?
titanium z Niemiec,parktronic przód i tył,ksenon,fotel kierowcy tylko góra i dół,felgi 17",tempomat,navi,zawias IVD itd..

Bump:
Cytat:
A jeszcze pytanie,bo już się pogubiłem w wersjach - Ghia , Titanium, Titanium X, Titanium S?
Ghia ma chromowaną przednia atrape w poprzeczne paski,titanium to atrapa w kratke i dolna srebrna ,natomiast tit s to inne halogeny,atrapa górna i dolna oraz coś po czym zawsze poznasz ten model to skóra z alkantara z czerwoną nitką
adamze27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania