![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::expert
![]() Imię: Eclipse
Model: AUTO ROKU 2007
Silnik: 2.0-QXWA-143KM TITANIUM S
Rocznik: 2007
|
Zdejmowałem nadkole przednie lewe i wypadło coś takiego , co to jest i gdzie powinno sie to założyć .
|
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-12-2015
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
|
Tez mi to wypadlo przy wygluszeniu podszybia. Jest to odplyw chyba wody po lewej i prawej stronie w podszybiu za silniczkami wycieraczek. Jest on skierowany w doł. Zatrzaskami w gorę więc trzeba go wsadzić nie od poszybia tylko od nadkola. Jak Ci się uda to daj znać to tez spróbuję założyć
Wysłane z chińskiego fona |
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: S-Max Platinium X
Silnik: 2.0 Tdci 181KM; 413 Nm
|
Dokładnie.
Są to odpływy wody z podszybia. Ja dzisiaj montowałem to z obu stron bo wcześniej tego nie miałem. Montaż jest banalnie prosty pod warunkiem, że mamy zdjęte nadkole. Wpinamy ten element od dołu i otwór w podszybiu. Jak ktoś chce to jutro mogę zrobić zdjęcie od góry jak to wygląda. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Zarejestrowany: 17-12-2015
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
|
Ja poprosze te zdjęcia. Mi to wypadło jak auto stało na kołach i łudzilem sie ze da sie to od spodu założyć bez demontowania niczego
Wysłane z chińskiego fona |
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: S-Max Platinium X
Silnik: 2.0 Tdci 181KM; 413 Nm
|
Ok.
Jutro będę w garażu to cyknę fotkę i wstawię. Oto zdjęcia z góry i z dołu. Ostatnio edytowane przez mariuszb55 ; 15-04-2018 o 12:50 Powód: Dodanie zdjęć |
|
|
|