![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Kamil
Model: Smax
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
No dobra, jest juz sporo jasniej, znalazlem kilka identycznych, ale ceny 300-450. Szczerze to kosmos, spodziewalem sie 100-200. Te symbole identyczne z moim roznia sie ostatnia literka, czy to ma znaczenie? Kurcze, slabo to wyglada, auto 5-letnie, modul bluetooth dogorywa, ekran w navi piszczy, slaba ta fordowska jakosc.
Glupio zamawiac w ciemno za taka kase, @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] czy to moze byc wina radia? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() Imię: paweł
Model: mondeo MK IV
Rocznik: 2009
|
Hejka. Jak dla mnie to raczej wina modułu. No ale ja się nie znam.
Radio Ci działa normalnie z tego co widzę. Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 13-07-2014
Model: Mondeo MK3/ mk4/ Jag XF
Silnik: 2.0, 2.0 Pb/ 4.2SC Pb+LPG
Rocznik: 2002 / 2008 / 2010
|
Moduly 212 maja polski jezyk komend vc a 112 nie maja polskiego. Ten pierwszy zdaje się mus mieć końcówkę A... Zeby mial usb. Ja sobie darowalem polski vc bo moduly z cena kosmos a 112 upolowalem za stówę.
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
488 do tego Ci wystarczy.
Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Panowie, dziękuję za wszystkie porady. Kupiłem tymczasowo 8M5T-19G488-AM i ogólnie nie jest źle, połączenia działają poprawnie (wykluczyłem wadliwość innych elementów), natomiast media z telefonu niestety na tym nie działają. Komend głosowych nie uzywam, nie testowałem. Tak więc podstawowa i najbardziej potrzebna funkcja jest, super, ale niestety wygląda na to, że mediów (głos z aplikacji, muzyka) na tym module nie będę miał. To, że aktualny moduł nie wspiera mediów, widzę w telefonie we właściwościach urządzenia. Myślę, że powodem jest to, że podłączyłem jedynie dużą kostkę, natomiast wtyczka USB pozostała niepodłączona, ponieważ interfejs nie pasuje:
W moim dotychczasowym module jest mini-USB: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] W tym co kupiłem, nie wspierającym mediów z USB, jest jakieś inne złącze (jeśli to USB to zwykłe, na żywo bez wtyczki, albo coś innego: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Nie zamierzam przerabiać wtyczki i próbować, bo finalnie chce mieć ten moduł co miałem, poczekam aż się coś trafi. Czy orientujecie się może, czy moduły 488 były też z wtyczką mini-USB i przy kupnie takiego miałbym media BT z telefonu? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Witaj.
W Twoim nowym module to gniazdo jest TYLKO serwisowe. Nawet jeżeli znajdziesz taki kabel to nic to nie da. Co do odtwarza nia muzuki z tel to również nie będzie. Jak już to tylko przez AUX. Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|