![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1081 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
A spróbuj zrobić jeszcze sobie downgrade do poprzedniej wersji tu masz [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] BTW . udało mi się dostać zupełnie "nową" wersję navi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Taki mały rodzynek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , żadne szpilki tu nie pomogą w programowaniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , trochę to wszystko w nowej odsłonie wygląda inaczej po "FL" w Sync3
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 05-05-2018 o 23:58 |
|
|
|
|
|
|
#1082 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
"Master reset" robi jedynie kasowanie logów i ustawień personalnych (czyli działa na partycji 'rwdata') oraz rebootuje system... Nic nie robi z partycją 'images' - a to z nią jest problem...
|
|
|
|
|
#1083 | |
|
FCP member
|
Cytat:
BTW - znalazłeś Tomku powód, dla którego przy upgrade do 3.0 wspomniany wyżej przez Ciebie APIM Ci "poległ"? Warto było by określić obszar ryzyk... Jak nie będzie miał kto, zawsze mogę go ja "wziąć na stół" i podać co na prawdę się stało... @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] - jeszcze jedno Tomku - mógłbyś z łaski swojej dorzucić zdjęcie całej tej obudowy nowego APIM? Nowe obudowy istotnie różnią się od starych... Ten numer części, który "wrzuciłeś" wygląda mi na "nie z tej parafii"... Zdjęcie analogicznego masz w załączeniu - to są (wbrew temu co piszesz...) stare APIM... Czyżby znowu jakiś "wypust"???
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 06-05-2018 o 15:31 |
|
|
|
|
|
|
#1084 | |||
|
FCP member
|
Cytat:
Nie jest to jednostkowy przypadek niestety( mój pierwszy + 3-4 sztuki innych kolegów) .Update zakończył się sukcesem o czym radośnie poinformował stosowny komunikat ( update był z 2.2 do 3.AL ) Tak naprawdę do końca nie wiadomo co się dzieje . A i po zrobieniu ciężko "wstawał" . Tak czy inaczej ogarnięte Bump: Cytat:
Cytat:
Obudowy obudowami a tak naprawdę liczy się środek i wersja systemu itd . Uprzedzając nie mam więcej zdjęć . Dump został zrobiony a APIM poszedł w "świat"
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 06-05-2018 o 16:00 |
|||
|
|
|
|
|
#1085 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
W kwestii współpracy navi z conversem - zwykła droga krajowa: navi prawidłowo uznaje, że można jechać 90 km/h, convers uważa, że 140 km/h jest ok. Eee... yyy...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
FCP member
|
Cytat:
A jakoś nie słyszałem, by "sample Sync3" rozsyłali... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No to ochrona węgierskiej fabryki ma o czym myśleć...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powiadasz, że nie masz więcej zdjęć... Trudno. Za to ja mam przykładowe zdjęcie jak wygląda "prawdziwy" APIM 18.5. Jak widać - obudowa "trochę" się różni od starego...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie mówiąc o part numberze...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 06-05-2018 o 20:35 |
|
|
|
|
|
|
#1087 | ||
|
FCP member
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
|
|
|
#1088 | ||
|
FCP member
|
Cytat:
Cytat:
Podjedź do Pawła albo do mnie - popatrzymy czy nie jest to na przykład efekt "skuszenia się na szytą wersję 3.2"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#1089 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019