![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Radek
Model: SMAX
Silnik: 2,0TDCi 170KM/400Nm by TuneFORCE
Rocznik: 2008
|
Cytat:
Osobiście wolę radio, na którym mam wszystko niż zegary, na których nie widać praktycznie żadnych informacji. |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
ford::average
![]() Imię: Szymon
Model: S-max
Silnik: 2.0 cdti
Rocznik: 2007
|
Soft mam zmieniony na ten z bajerkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wkurzające jest to, że nie ma takiego radia które by bardzo dobrze współpracowało po can z autem. Widocznie nie można mieć wszystkiego...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#63 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Jurek
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
Witam.
Panowie, czy można prosić o namiary, kto się tym zajmuje z Szanownych Forumowiczów by wgrać soft do Smaxa z converse+, który miałby większą funkcjonalność niż to co posiada? jak na razie jest tam sterowanie źródłem dźwięku, komputer pokładowy, nawigacja (Blaupunkt NX), ustawienia. Będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#64 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 04-02-2017
Model: s-max
Silnik: 2.0
|
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
![]() Imię: jarek
Model: MKI MKII MKIIIMKIV
Silnik: 2,0 1,8 2,0 1,6
Rocznik: -92, -98, -02, -14
|
A bym sobie odpuścił akurat ten model
1.3GHzQuad-Core 1GB RAM DDR3 16GB ROM Takie parametry to dobre były 2 - 3 lata temu z antkiem 4,4 teraz to będzie więcej muliło niż działało |
|
|
|
|
|
#66 | |
|
|
Cytat:
W takiej przyzwoitej cenie do 1100 zł 😀 |
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
ford::average
![]() Imię: Szymon
Model: S-max
Silnik: 2.0 cdti
|
|
|
|
|
|
|
#68 | ||
|
|
Cytat:
ram mini 4GB pamięć mini 32Gb złącze canbus jak masz sterowanie w kierownicy i C+ wyświetlacz możliwość podpięcia kamery cofana to są minimalne wymogi do poprawnego działania ja nie podpowiem które dobre a które złe (nie mam zamiaru potem wysłuchiwać) najlepiej szukaj w swojej okolicy podłączysz na miejscu i sprawdzisz jak działa to tylko luźne propozycje u nas na allegro [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] u chińczyka [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] nawet mają fajne ceny Cytat:
i potem marudzenie, że muli Popatrzcie co oferują dzisiejsze telefony ilość ramu do wersji antka chińczyk aby sprzedać stary produkt, wyprodukowany rok dwa lata temu zmienia soft na nowszy i sprzedaje My dostajemy z nowym antkiem 7 lub wyższym i marudzimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzisiaj standard w takich radiach to parametry jak podałem na początku posta |
||
|
|
|
|
|
#69 |
|
|
Ok
Tylko mam parę pytań odnośnie zamówienia z tej strony Radio będzie wysyłane z Niemiec tak czyli czas będzie o wiele krótszy niż z chin tak? Po drugie ja coś nie będzie nie tak albo wogole nie przyjdzie to pieniądze zwracają ? I jak wygląda płatność trzeba od razu zapłaci czy za pobraniem? Radio jest z pełnym okablowanim nie trzeba nic więcej? I jak z gwarancją? Dzięki z góry za pomoc |
|
|
|
|
|
#70 | |||||
|
|
Cytat:
cza by dobrze poczytać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czyli reasumując czekasz na sprzęt około 3 miesięcy Ale trafiają się też tacy (rzadkość), że proszą o fotki sprzętu numerki bajerki kiedy zamówienie i takie tam i potrafią wysłać nowy sprzęt w kilka dni (ale to naprawdę bardzooooo rzadko) |
|||||
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| parktronic , radio |
|
|