![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: C max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Witam mam od miesiąca C Maxa 2012 i nie wiem czemu nie działa mi regulacja świateł. Sprawdzałem bezpieczniki są ok. A wcześniej jak mnie zapewniał sprzedający to działała regulacja. Jak można sprawdzić czy w ogóle są silniczki od regulacji?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::average
![]() Imię: Gregor
Model: c max
Silnik: 1,6d
Rocznik: 2013
|
Wyjąć reflektor i organoleptycznie.
Bo tylko dwie minuty roboty. Zresztą dziwne,nagle po sprzedaży padły. Hm Sprawdź dokładnie przód czy aby nie kryje niespodzianek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
Które bezpieczniki sprawdziłeś? F39 i F43 w komorze silnika? Dziwniejsze jest, że padły oba naraz co sugeruje albo bezpiecznik, albo uszkodzenie wiązki...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Łukasz
Model: C max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
Sprawdzałem bezpieczniki i nie było f39 włożyłem odpowiedni bezpiecznik i nadal nic nie działa. A czy jak podlacze komputer to pokaże błąd?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
ford::average
![]() Imię: Gregor
Model: c max
Silnik: 1,6d
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Gdybanie bez znajomości schematów nic nam nie da. Szybciej będzie jak wyjmiesz reflektor i oprócz wizualnego sprawdzenia, przekonasz się czy prąd jest we wtyczce lampy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|