![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#141 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
|
Cytat:
|
|
|
|
#142 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-03-2015
Model: ford fiesta
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2008
|
Cytat:
uszanujmy to,płaćmy mu za części uczciwie.... niestety Rosjanin wszedł na taki grunt,że nie powinien oczekiwać cudów...trochę Cię rozumiem,sam zrobiłem kiedyś spolszczenie programu diagnostycznego(bmw),co samo w sobie jest legalne i uwaga...rozdawałem albo za free,albo za wpłaty na cele charytatywne(dom dziecka,jakaś akcja)robota może łatwa,ale czasochłonna i co?po jakimś czasie nasze janusze sprzedawały to na Allegro i OLX....i co zrobisz?nic nie zrobisz....takie życie edit: no i uwierzcie mi,są jeszcze fora motoryzacyjne,gdzie wszelkie możliwości,rozwiązania,softy,są wrzucane,są opisane jak zrobić,ewentualnie jeden drugiemu robi to online,fora,gdzie się pomaga,gdzie cieszysz się,że mogłeś komuś pomóc...ale to umiera...
§23 Ostatnio edytowane przez dirty.73 ; 18-12-2018 o 06:17 |
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
|
Tutaj szczątkowe takie sprawy.Pomoc najczęściej tam gdzie i tak kasy nie da się wyrwać, lub totalnie głupio. Takie czasy,dla mających twarde cztery litery.
Łe tam Panie, Fordy rdzewiejo, sie psujo i nie jado i palo jak smoki ![]() Miałem Mondeo 4, dwa Mondoloty 5 i to chyba koniec przygody Ostatnio edytowane przez Hansolo ; 18-12-2018 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#144 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-03-2017
Model: Ford Focus Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2016
|
A jak jest z aktualizacjami map do Navitel ? Da się je aktualizować ?
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Odpowiadając na szybko - wersja Navitela 9.8.187 użyta przez Rosjanina akceptuje mapy do Q2 2018. Mapy nowsze (począwszy od Q3 2018 ) wymagają nowszej wersji programu.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 18-12-2018 o 20:48 |
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
![]() Zarejestrowany: 11-03-2017
Model: Ford Focus Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2016
|
Cytat:
W sumie podstawowa nawigacja też nie jest aktualna do końca, jak wiadomo. Kusi mnie bardzo ten mirrorlink, musiał bym skoczyć do leszcza ale w ten śnieg mi się nie chce jechać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może ktoś jest bliżej niż 200km jazdy ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może w Gdańsku ktoś to ogarnia mam dwupasmówkę do samego Gdańska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#147 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#148 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
z tego co mi wiadomo tylko
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#149 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Po drugie - sam sobie to możesz ograć (bez wyjazdów dwupasmówką...) jak zapłacisz temu co to stworzył a nie "pomysłowym kolegom"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po trzecie i najważniejsze - zainstalowane oprogramowanie ginie z Sync2 po każdej aktualizacji oprogramowania. Czyli jak większości co ma soft 15128 wpadnie do głowy świetny pomysł aktualizacji do 16180, to "pa pa SyncExtPack"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rosjanin daje dla każdego kupionego pakietu kompletną instalkę i można sobie samemu w takiej sytuacji zainstalować całość ponownie. "Pomysłowi koledzy" tu szeroko się wzajemnie wspierający instalują i "w razie czego zapraszają ponownie". Żadnego pakietu instalacyjnego na pożegnanie nie przekazują! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#150 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
Dzisiaj był u mnie kolega ze Szczecina, jechał 6h żeby ogarnąć sync. Nie każdy wie u kogo zamówić i jak ogarnąć, niektórzy wolą żeby ktoś za nich to zrobił.
|
|
![]() |
|
|
|