Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Sprzęt Audio/CB/GPS
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 17-12-2018, 22:06   #141
Hansolo
ford::expert

Imię: Radosław
Model: Arteon SB R
Silnik: 388 KM/ 510 Nm
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: SYNC2 z Polskim lektorem :)

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
albo okraszone krwią
Ja bym nie trywializował, mimo wszystko.

Miałem Mondeo 4, dwa Mondoloty 5 i to chyba koniec przygody
Hansolo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-12-2018, 06:08   #142
dirty.73
ford::average

Model: ford fiesta
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2008

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc uważam, że Rosjanin wykonał kawał ciężkiej pracy i zasługuje na wynagrodzenie
a wiesz,ile narobi się gościu,co ukradnie Twój samochód,przy rozkręcaniu go?
uszanujmy to,płaćmy mu za części uczciwie....
niestety Rosjanin wszedł na taki grunt,że nie powinien oczekiwać cudów...trochę Cię rozumiem,sam zrobiłem kiedyś spolszczenie programu diagnostycznego(bmw),co samo w sobie jest legalne i uwaga...rozdawałem albo za free,albo za wpłaty na cele charytatywne(dom dziecka,jakaś akcja)robota może łatwa,ale czasochłonna i co?po jakimś czasie nasze janusze sprzedawały to na Allegro i OLX....i co zrobisz?nic nie zrobisz....takie życie
edit:
no i uwierzcie mi,są jeszcze fora motoryzacyjne,gdzie wszelkie możliwości,rozwiązania,softy,są wrzucane,są opisane jak zrobić,ewentualnie jeden drugiemu robi to online,fora,gdzie się pomaga,gdzie cieszysz się,że mogłeś komuś pomóc...ale to umiera...

Ostatnio edytowane przez dirty.73 ; 18-12-2018 o 06:17
dirty.73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-12-2018, 13:38   #143
Hansolo

Tutaj szczątkowe takie sprawy.Pomoc najczęściej tam gdzie i tak kasy nie da się wyrwać, lub totalnie głupio. Takie czasy,dla mających twarde cztery litery.

Ostatnio edytowane przez Hansolo ; 18-12-2018 o 13:41
Stary 18-12-2018, 19:33   #144
b3zel

Model: Ford Focus Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2016

A jak jest z aktualizacjami map do Navitel ? Da się je aktualizować ?
b3zel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-12-2018, 20:43   #145
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Napisał b3zel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak jest z aktualizacjami map do Navitel ? ...
O tym jeszcze napiszę w pełniejszym opisie tego pakietu.
Odpowiadając na szybko - wersja Navitela 9.8.187 użyta przez Rosjanina akceptuje mapy do Q2 2018. Mapy nowsze (począwszy od Q3 2018 ) wymagają nowszej wersji programu.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 18-12-2018 o 20:48
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-12-2018, 18:53   #146
b3zel

Model: Ford Focus Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2016

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wersja Navitela 9.8.187 użyta przez Rosjanina akceptuje mapy do Q2 2018. Mapy nowsze (począwszy od Q3 2018 ) wymagają nowszej wersji programu.
Trochę słabo z tym, czyli Navitela na dłuższą metę nie poużywamy chyba że znowu ktoś będzie miał nowszą wersję. Dziwne to jakieś bo pamiętam jak kiedyś kupiłem swoją pierwszą nawigację, wystarczyło mapę zaktualizować a nie wersję nawigacji na nowszą.
W sumie podstawowa nawigacja też nie jest aktualna do końca, jak wiadomo. Kusi mnie bardzo ten mirrorlink, musiał bym skoczyć do leszcza ale w ten śnieg mi się nie chce jechać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a może ktoś jest bliżej niż 200km jazdy ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może w Gdańsku ktoś to ogarnia mam dwupasmówkę do samego Gdańska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
b3zel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 21-12-2018, 19:10   #147
Hansolo

Cytat:
Napisał b3zel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może w Gdańsku ktoś to ogarnia mam dwupasmówkę do samego Gdańska
Pisz do totek2.

Stary 21-12-2018, 19:25   #148
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] z tego co mi wiadomo tylko @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 21-12-2018, 20:43   #149
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016

Cytat:
Trochę słabo z tym, czyli Navitela na dłuższą metę nie poużywamy...
Po pierwsze - jak się utrzymuje kontakt z tym co to robi to się wie, że wkrótce będzie wydany przez Rosjanina update dla SyncExtPack z Navitelem.
Po drugie - sam sobie to możesz ograć (bez wyjazdów dwupasmówką...) jak zapłacisz temu co to stworzył a nie "pomysłowym kolegom"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Po trzecie i najważniejsze - zainstalowane oprogramowanie ginie z Sync2 po każdej aktualizacji oprogramowania. Czyli jak większości co ma soft 15128 wpadnie do głowy świetny pomysł aktualizacji do 16180, to "pa pa SyncExtPack"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Rosjanin daje dla każdego kupionego pakietu kompletną instalkę i można sobie samemu w takiej sytuacji zainstalować całość ponownie.

"Pomysłowi koledzy" tu szeroko się wzajemnie wspierający instalują i "w razie czego zapraszają ponownie". Żadnego pakietu instalacyjnego na pożegnanie nie przekazują! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 21-12-2018, 21:37   #150
totek2
FCP member

Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018

Dzisiaj był u mnie kolega ze Szczecina, jechał 6h żeby ogarnąć sync. Nie każdy wie u kogo zamówić i jak ogarnąć, niektórzy wolą żeby ktoś za nich to zrobił.

Zasady postowania