![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#581 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Sprawdzałeś licznik oczywiście przy włączonym radiu,bo jeśli wyłączysz radio to taki będzie efekt.
Jaka jest dokładnie data produkcji Twojego auta,bo tu może być problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#582 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 23-12-2018
Model: GALAXY
Silnik: 1,8
Rocznik: 2007
|
Przy włączonym 2007rok
Bump: Licznik convers plus co mam sprawdzić aby napisać jaki dokładnie a radio oryginalne travel pilot |
|
|
|
|
|
#583 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Napisz do kolegi
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
na PW w tej sprawie,on ma obcykane liczniki convers +,wiem,że we wczesnych smax'ach i galaxy był problem z CAN'em i objawiał się w taki właśnie sposób.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#584 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
daj fote licznika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
daj fote radia i czytaj co piszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#585 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
, pogadaj z leszczem, zrobi Ci na miejscu, nie będziesz musiał się tułać.
|
|
|
|
#586 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
pogadaj z kolegą
i będziesz miał soft bez błędów,tych co są w ruskim sofcie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#587 | ||
|
FCP member
|
Cytat:
Czyli tak .. trzeba byłoby przepisać ustawienia CCC do licznika na początek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Jak ruszy wszystko to zrobić update licznika i hula . Ciekawi jaki masz licznik .... poliftowy ? Cytat:
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 23-12-2018 o 20:41 |
||
|
|
|
|
|
#588 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#589 |
|
FCP member
|
Nic innego jak zwykłe pierdzielenie tylko i wyłącznie aby przestraszyć kogoś .
Na zdjęciach samochód mojego kolegi który miał wgrane to co wielu użytkowników (przedliftowe auto). Niestety zdarzyła się przykra sytuacja (całe szczęście wszyscy żyją). Systemy bezpieczeństwa auta zdały egzamin doskonale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 23-12-2018 o 20:49 |
|
|
|
|
|
#590 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Miał,albo nie miał wgrane,ja tam nie widziałem.
Za to błędy w convers+ po ruskim sofcie widziałem i to trzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W polskim sofcie nie widziałem żadnych błędów=śpisz spokojnie
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control Ostatnio edytowane przez mm32 ; 23-12-2018 o 20:52 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| converse+ , mondeo mk4 |
|
|