![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#21 |
|
ford::professional
![]() Imię: Sławek
Model: Fiesta mk6 Ghia
Silnik: 1.6 100KM
Rocznik: 2007
|
Dziękuję za porady. Będę dalej sprawdzał. Zapewne skończy się wizytą w serwisie i oddaniu specjaliście do obejrzenia jak tylko... będę miał na to czas. Na razie codziennie robię autem min 50km i nie mam czasu na serwis przed Świętami. Chyba że mi nie pojedzie.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
I wszystko wiadomo: Uszkodzona/pęknięta poduszka skrzyni biegów.
Wymienione i jest ok. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 16-03-2015
Model: ford fiesta
Silnik: 1,4 16V
Rocznik: 2008
|
no i gitara,zawsze trzeba szukać po najtańszej linii oporu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,a zrzucanie skrzyni to już troszkę roboty jest
|
|
|
#24 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#25 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
Niestety to nie było to, choć na jakiś czas się poprawiło.
Pękł (!!!) wysprzęglik w skrzyni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla przypomnienia to wygląda część podobnie jak to: http://www.ford-esklep.pl/userdata/g...1c55d21556.jpg Pękł sobie plastik, lał się płyn i tyle z tej zabawy. Część ma niecałe 2 lata, jeszcze na gwarancji 2-letniej, będę reklamował. W każdym razie mam demontaż skrzyni i w ogóle jestem bardzo wściekły i gryzę. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
|
Kod php:
|
|
|
|
#28 |
|
![]() Imię: ADAM
Model: Mondeo MK3
Silnik: 1,8 cm3 DURATEC HE
Rocznik: 2003
|
Bo potrafią tylko pisać posty, ale już postów wyżej, nie czytają.
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
|
Cytat:
Wtedy była poduszka skrzyni i na parę tygodni problem ustąpił i nic nie wskazywało, że wróci. A jak wrócił to mam 700zł pustki w portfelu. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Być może też to były dwie różne rzeczy, tylko się zbiegło w czasie. Na szczęście samo sprzęgło jest ok, tylko było czyszczone, bo płynem zostało zalane. Serwis Forda mówił mi że prawie się nie zdarza by wysprzęgliki Valeo sprawiały problemy. Zupełny niefart. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
|
Te plastiki pękają, to nie te wyprzęgniki co były wcześniej z odlewu. Nowoczesność w akcji, masz wymieniać i nie dyskutować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|