![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#21 |
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
![]()
MK3: Próbowałem wszystkich w kratki, żadna nie działała.
W CD się nie bawiłem. Telefon w końcu wylądował jednak na szybę. Zdjęcie uchwytu bo telefon wiadomo gdzie: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tani Chińczyk. Guma na łapkach odpadła na drugi dzień więc wystarczyło ją z powrotem przykleić za pomocą super glue. Trzyma ładnie od roku. Z szyby odpaść też nie chce. Trochę ogranicza widoczność. Przewód 1.5m sięga na styk od gniazda zapalniczki, poprzez lewarek ręcznego, przez kolumnę kierownicy do gniazda ładowania. Ale to tak na styk. Brodit.. no chętnie, ale cena niestety dalej mnie wgniata w fotel. Kolega siedzący za mną ma właśnie z tej firmy w swojej Astrze. Może kiedyś się dorobię takiego uchwytu (boże... ta cena)... |
![]() |
![]() |