![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#471 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#472 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
|
#473 | |
|
FCP member
|
Cytat:
aa jak FX to tak ja to MCA lub NX DVD myslę ( a tu nie ma takiej mozliwości)
|
|
|
|
#474 |
|
ford::average
![]() Imię: Mateusz
Model: Mondeo Titanium X MK4 , Ford Fusion US&A
Silnik: 2.5T i5 , 2.0EB 4x4
Rocznik: 2008 , 2018
|
jaki ze mnie kretyn, faktycznie przeciez to fx, własnie mi kolega zdjecia wyslal tego zestawu swojego. dzieki za cierpliwosc i wyjasnienie, z drugiej strony z forda tez kretyni sa ze nie zrobili pl vc nawet w poliftach z nx, preciez to niby najbardziej wypasione radio było w mondeo, a tak wlasciwie to jest sens wymieniac nx przedlift na nx polift?
co oprócz gniazda kamerki cofania ma poliftowy nx czego nie posiada przedliftowy?
|
|
|
#475 | |
|
ford::average
![]() Imię: Daniel
Model: Mondeo edge
Silnik: 2.0
Rocznik: 2011
|
Cytat:
Sent from my SM-N950F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#476 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
W mk4 są dwa rodzaje navi mała FX nie dotykowa i duża dotykowa NX. Brak języka polskiego w VC dotyczy tylko nawigacji NX. W nawigacji FX jak i w radiu Sony przy odpowiednim module CS7T... VC może być po polsku.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
|
#477 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#478 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 16-06-2014
Model: Puma
Silnik: 1
Rocznik: 22
|
Widziałem, że po dołożeniu BT/VC upgrade convers+ coś poprawia w obsłudze USB. Czy update C+ do oficjalnej najnowszej wersji jest możliwy domowymi sposobami (posiadając ELMa)?
|
|
|
|
|
|
#479 | |
|
FCP member
|
Cytat:
|
|
|
|
#480 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 17-05-2019
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Witam Wszystkich,
Wykonałem dzisiaj upgrade modułu BT/VC z godnie z instrukcją. Podczas aktualizacji zostawiłem samochód i wróciłem po 20 minutach, ekran radia był wygaszony wiec włączyłem zapłon ponownie. Sprawdziłem w ustawieniach na wyświetlaczu convers pojawiła się opcja BT Audio, ale nie miałem pod ręką telefonu. Gdy wróciłem po godzinie z telefonem, to już nie było opcji BT Audio, próbowałem resetować radio i moduł przez zdjęcie klemy, ale opcji BT Audio nadal nie ma. Chciałem zrobić ponowną aktualizację, bo w tym czasie pokazała się informacja, że akumulator jest rozładowany i pomyślałem, że może coś się wykrzaczyło z tą aktualizacją, ale po włożeniu pendrive do gniazda USB na wyświetlaczy pojawiał się komunikat, że aktualizacja nie jest wymagana. Czy ktoś miał podobny przypadek? |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| audio mk4 , bluetooth mk4 , elmconfig , mondeo mk4 , radio |
|
|