![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 | |
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus 1,6 tdci; Fusion 1
Silnik: 1,6 ON; 1,4 Pb
Rocznik: 2012; 2004
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Focus MKII FL
Silnik: 1.6
Rocznik: 2009
|
![]()
Potwierdzam, wymieniłem wyświetlacz na inny z używanego auta i śmiga aż milo. Dzięki za pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 22-10-2008
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2007
|
![]()
witam,
i u mnie padł wyświetlacz LCD, chyba upał mu zaszkodził. pytanie: czy wymiana tego wyświetlacza jest konieczna czy można z tym na razie żyć? mój ford służy obecnie jako parasol na kółkach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Kazdy kto ma prawo odczytać przebieg z licznika będzie mial prawo do zatrzymania dowodu rej.
Koszt takiej przyjemności to 800+100za SKP, stracony czas i nerwy, a potem i tak koszt wymiany LCD Upał nie ma tu nic do rzeczy, mam troche takich walniwtych LCD i nawet ich nie naprawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ford::amateur
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK2 kombi
Silnik: 1.6 TI VCT
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam, mam taki problem z licznikiem, wskazówka prędkościomierza przez jakiś czas szalała i pokazywała głupoty, w końcu stanęła. Od czasu do czasu wskazówka obrotomierza też się sama przestawia, ale wraca do normy. Na wyświetlaczu LCD pojawiają się krzaki i po jakimś czasie też wraca do normy. Czy to się jeszcze da przywrócić do normy czy pada licznik na amen? Dodam, że zimne luty naprawiałem i działało prawie 2 lata normalnie wszystko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
komputer , licznik |
|
|