![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#731 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#732 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 14-08-2015
Model: Focus
Silnik: 1.5
|
Podałem linka do strony skąd ja mam kabel i nigdy nie mialem problemu z zasiegiem od kiedy go zalozylem.
|
|
|
|
|
|
#733 |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus MK3 SE USA
Silnik: 2,o
Rocznik: 2013
|
Witam
mam pytanie jak zakupie taka antenę Antenę dachową z modułem GPS i DAB to będzie mi odbierać polskie stacje bo mam Focusa mk3 z USA i DAB+ odbiera tylko niektóre stacje |
|
|
|
|
|
#734 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-10-2012
Model: Mondeo MK5 ST Line X AWD
Silnik: 2.0 180KM-> ~205
Rocznik: 2018
|
A przeprogramowałeś radio żeby parzyste stacje odbierało?
|
|
|
|
#735 |
|
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus MK3 SE USA
Silnik: 2,o
Rocznik: 2013
|
nie ale dzięki za info
P.S. Mógłby toś mi zrobić zdjęcie górnej pokrywy silnika zakupiłem taki egzemplarz i on jest z USA 2.0 benzyna i nie wiem czy powinien mieć taka osłonę ,będę wdzięczny jak ma takie Auto Ostatnio edytowane przez Sebol1708 ; 21-11-2019 o 20:45 |
|
|
|
|
|
#736 |
|
![]() Imię: daniel
Model: s-max Titanium s Focus mk3
Silnik: 2.2 tdci 1.0 ecoboost
Rocznik: 2011 2014
|
Witam , wymieniłem synca 2 na 3 i wszystko zostało zaprogramowane. Mam jeden problem a raczej dwa. Pierwszy to przycisk na kierownicy nie reaguje. Mam błąd B11BA:1C-0B. Kiedy podłączyłem dla sprawdzenia synca 2 , przyciski na kierownicy działały a na 3 nie. Wymieniłem przełącznik zespolony , tak samo przycisk w kierownicy i dalej nic. Została wgrana konfiguracja z innego samochodu gdzie jest sync3. Problem polega na tym, jak zaciągnę ręczny to pojawia się ikonka wifi na wyświetlaczu, a jak opuszczę ręczny to znika. Dokładałem również kamerę cofania . Zanim kupiłem poliftową kamerę założyłem kamerę przed liftem dla sprawdzenie czy wszystko działa. Kiedy kupiłem poliftową kamerę pojechałem na jej ustawienie. Wszystko działa prawie, ale nie mam lini skrętnych . Nawet ich nie wyświetla kamera.Lin został podłączony do bcma od kamery. Dodam że sync 3 pochodził od c-maxa ale ta osoba która mi to konfigurowała wiedziała o tym. Dlaczego po wgraniu innej konfiguracji po zaciągnięciu hamulca ręcznego zapala się ikona wifi na wyświetlaczu.
|
|
|
|
|
|
#737 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Silnik: 2,0TDCI
|
Nie lepiej najpierw skierować pytanie do osoby od której kupiłeś sprzęt ?
Powinien być skonfigurowany pod Twoje auto,prawda ? Nam trudno oszacować co tam za konfiguracja została wgrana/zapisana.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
|
|
|
|
#738 |
|
![]() Imię: daniel
Model: s-max Titanium s Focus mk3
Silnik: 2.2 tdci 1.0 ecoboost
Rocznik: 2011 2014
|
Wszystko zostało skonfigurowane jak radio było już w samochodzie
|
|
|
|
|
|
#739 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
|
|
|
|
#740 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Silnik: 2,0TDCI
|
Cytat:
Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
||
|
|
|