![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#941 |
ford::beginner
![]() Imię: Roman
Model: Ford Modeo MK5
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Ok czyli rozumiem do FDL 2 lewe przód i tył a jeśli chodzi o wiązki zapewne ich nie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wykonam sam idą bezpośrednio do modułu HCM ?? Bo na schemacie nie widzę zbytnio by do niego się je podłączało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
ford::amateur
![]() Imię: Jacek
Model: ford fusion usa lift
Silnik: 2.5
Rocznik: 2017
|
![]()
Witam wszystkich jako nowy na forum. Zakupiłem fusiona usa z 17 roku i zastanawiam czy w przednich lampach można wymienić same soczewki na europejskie lub cały komplet z odblaskiem i żarówką na H7. Czy pasuje rozstaw śrub w środku itd. Może ktoś już temat przerabiał. Będę wdzięczny za jakieś wskazówki. Z góry dzięki.
Bump: Bump: |
![]() |
![]() |
![]() |
#943 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#944 |
![]() Imię: Jacek
Model: ford fusion usa lift
Rocznik: 2017
|
![]()
Ale chodzi mi o same soczewki (ze środka lampy), mam uszkodzone klosze i tak muszę zakładać nowe klosze więc mógłbym same soczewki podmienić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
![]() Imię: Roman
Model: Ford Modeo MK5
Silnik: 1.5 TDCI
Rocznik: 2015
|
![]()
Czy jest ktoś na forum kto dokładał czujniki poziomowania i moduł HCM oraz podzielił by się doświadczeniem,zdjęciami etc.
Mam już schemat modułu przejrzałem forum co nie co wiem ale jeśli ktoś ma foto z montażu i jakieś osobiste rady to chętnie wysłucham. |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
ford::professional
![]() Imię: Andrzej Marek
Model: Ford Fusion mk2 z USA /Mondeo mk5/
Silnik: 1,5 EB wersja SE, K&N 33-5000
Rocznik: 2014 model 2015
|
![]()
Też powoli grzebię u siebie ten temat, narazie jestem na etapie montażu elementów a idzie mi jak krew z nosa ze względu na brak odpowiedniego garażu. Zamontowałem narazie HCM tak jak jest to zrobione w oryginale, do tego przedni i tylny czujnik na wahaczu i wiązkę z tylnego czujnika pod deskę. Gotową mam wiązkę do podpięcia HCMa pod deską rozdzielczą ale to na końcu. W kolejce czeka wymiana wiązki od przedniego czujnika ABSu i zrobienie wiązki w komorze silnika. Narazie czekam aż się zrobi ciepło bo w kurtce to nie robota zwłaszcza jak kapie na głowę.
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
jak chcesz zdjęcia to podeślij adres email, albo na chomika wrzucę.
Ostatnio edytowane przez steell ; 05-01-2020 o 14:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
![]() Zarejestrowany: 28-02-2012
Model: S-Max (był) Fusion (będzie)
Silnik: 2.0 TDCI(był) 2.0 Ecoboost 4x4 będzie
Rocznik: 2008/2014
|
![]()
Witam.
Przyłącze się do próśb kolegów odnoście relacji, zdjęć bądź też filmików z montażu czujników poziomu, modułu hcm, wiązek kabli od lamp i czujników. Dzięki za wszelkie wskazowki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK5 / Fusion
Silnik: 2.0 EcoBoost 240KM
Rocznik: 2013
|
![]()
Witajcie.
Czy dysponuje ktoś schematem pinów w lampie Dynamic LED? Lub też które piny za co odpowiadają? Pozdrawiam. Wysłane za pomocą Tapatalk
![]() |
#949 | |
ford::average
![]() Imię: Zenek
Model: Fusion
Rocznik: 2018
|
![]() Cytat:
Ja stwierdziłem, że nie warto i zamontowałem takie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z jakiego kraju to widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reflektory mają homologację wybitą więc z przeglądem żadnych problemów Po trzech miesiącach mogę powiedzieć, jestem bardzo zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
![]() Zarejestrowany: 07-11-2015
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2011
|
![]() Cytat:
I tu się mylisz. Kupiłem miesiąc temu trafica na ledach i regulacja wysokości jest ręczna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fusion , fusion podświetlenie , lampy , lampy do jazdy dziennej , led , oświetlenie , reflektor |
|
|